Συνάντηση Ερντογάν με ακραίο ισλαμιστή

Συνάντηση που προκαλεί.

Συνάντηση Ερντογάν με ακραίο ισλαμιστή

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ερωτηματικά -τουλάχιστον- προκαλέι η ειδηση για συνάντηση του Τουρκου Πρόεδρου Ερντογάν με τον Σαλίχ Μιρζαμπέογλου, αρχηγό της ακραίας ισλαμικής οργάνωσης IBDA-C (Great Eastern Islamic Raider’s Front), την Κυριακή, στην Κων/πολη.
Η Ζaman που αναφέρει την πληροφορία σημειώνει πως ο Μιρζαμπέογλου, εκτίει ισόβια κάθειρξη για απόπειρα ανατροπής της συνταγματική τάξης με τη χρήση όπλων (έχει αποφυλακιστεί προσωρινά γιατί το δικαστήριο αποφάσισε την επανεξέταση της υπόθεσης), ενώ η ακραία οργάνωση IBDA-C υποστηρίζει ανοιχτά την οργάνωση ISIS (ISIL).

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KAAN
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

KAAN: Το μεγάλο αεροπορικό στοίχημα της Τουρκίας – Ο αμερικανικός κινητήρας που κρίνει το μέλλον του προγράμματος και τι σημαίνει για την Ελλάδα

Η πιθανή αποδέσμευση των αμερικανικών GE F110 από την Ουάσιγκτον μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον ρυθμό εξέλιξης του προγράμματος