Τέσσερις χιλιάδες νέα κρούσματα σε μία ημέρα ανακοίνωσε η Τουρκία

Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες νέα κρούσματα (3.892) από τον νέο κορονοϊό καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

τουρκία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες νέα κρούσματα (3.892) από τον νέο κορονοϊό καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Παράλληλα 76 επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έχοντας διαγνωστεί με τον ιό, τις τελευταίες 24 ώρες, με το σύνολο των θανάτων να ανέρχεται σε 725. Το σύνολο των κρουσμάτων από τις 11 Μαρτίου που καταγράφηκε ο πρώτος νεκρός από τον Covid-19 στην Τουρκία, ανήλθε σε 37.109.

Ο Κοτζά επεσήμανε ότι περισσότεροι ασθενείς παρουσιάζουν βελτίωση και υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι για την αποφυγή της διασποράς του ιού, το να μένει ο κόσμος στο σπίτι.

Ο Τούρκος Υπουργός σημείωσε ότι άρχισε να μειώνεται ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία, ενώ έχει μειωθεί και ο αριθμός των ύποπτων κρουσμάτων που προσφεύγουν στα νοσοκομεία. Πρόσθεσε ότι μειώνεται ο αριθμός των ασθενών στην εντατική και ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Οσμάν Καβαλά / Anadolu Culture Center/Handout via REUTERS/FILE PHOTO
ΤΟΥΡΚΙΑ

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου διέταξε την Τουρκία να απελευθερώσει τον Οσμάν Καβαλά

Η Τουρκία καταδικάσθηκε για την παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης του Καβαλά, της ελευθερίας του συνέρχεσθαι, των δικαιωμάτων του στην ελευθερία και σε δίκαιη δίκη