Τούρκοι εθνικιστές έκαναν… βόλτα με πλοίο στις Οινούσες – «Είναι έδαφος τουρκικό»

Μέλη του κόμματος "Κίνηση για την υπεράσπιση των Εθνικών Δικαιωμάτων" διοργάνωσαν κρουαζιέρα στο ανοιχτά των Οινουσών, κρατώντας στα χέρια τουρκικές σημαίες.

Τούρκοι εθνικιστές έκαναν… βόλτα με πλοίο στις Οινούσες – «Είναι έδαφος τουρκικό»

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια προκλητική κίνηση προχώρησαν την Κυριακή (19.11.2017) Τούρκοι Εθνικιστές. Μέλη του κόμματος “Κίνηση για την υπεράσπιση των Εθνικών Δικαιωμάτων” διοργάνωσαν κρουαζιέρα στο ανοιχτά των Οινουσών, κρατώντας στα χέρια τουρκικές σημαίες.
Όπως λένε, τόσο οι Οινούσες όσο και άλλα 17 Ελληνικά νησιά ανήκουν… στην Κύπρο και διαμαρτύρονται για την «κατάληψή» τους από την Ελλάδα.

Οι εθνικιστές ξεκίνησαν με ένα πλοιάριο από την Σμύρνη, και έφτασαν σε απόσταση 1 μιλίου από τις Οινούσες. Εκεί ο πρόεδρος του μικρού κόμματος Καντίρ Καρτάλ άρχισε να λέει πως «αυτό είναι ένα από τα 18 νησιά που έχουν παραχωρηθεί στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση Ερντογάν πρέπει να εξηγήσει πως επέτρεψε να υπάρχει ελληνικός στρατός πάνω σε δικό μας έδαφος»

Στην συνέχεια έψαλλαν όλοι μαζί τον τουρκικό εθνικό ύμνο και προχώρησαν. Το κόμμα αυτό είναι μικρό στην γείτονα χώρα, και δεν εκπροσωπείται στην Βουλή. Περισσότερα και βίντεο στο newsit.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KAAN
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

KAAN: Το μεγάλο αεροπορικό στοίχημα της Τουρκίας – Ο αμερικανικός κινητήρας που κρίνει το μέλλον του προγράμματος και τι σημαίνει για την Ελλάδα

Η πιθανή αποδέσμευση των αμερικανικών GE F110 από την Ουάσιγκτον μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον ρυθμό εξέλιξης του προγράμματος