Toυρκικός Τύπος:”Δεν υπάρχει μαγική συνταγή”

Η συνάντηση Ομπάμα-Ερντογάν είναι το βασικό θέμα του τουρκικού Τύπου.

Toυρκικός Τύπος:”Δεν υπάρχει μαγική συνταγή”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Δεν υπάρχει μαγική συνταγή » είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως «το αποτέλεσμα που βγήκε από τη συνάντηση Ομπάμ-Ερντογάν είναι πως πρέπει να φύγει ο Άσαντ αλλά δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να γίνει αυτό.» Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως έχει αποκλειστεί η στρατιωτική δράση στη Συρία και συμφωνήθηκα να αυξηθεί η διπλωματική πίεση.

«Συμφωνία για δίχως Άσαντ εποχή»είναι ο τίτλος Radikal. Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως ο Ομπάμα και ο Ερντογάν συμφώνησαν στην αποχρώηση του Άσαντ. «Ο Ομπάμα είναι ζεστός στην ιδέα της αποχώρησης του Άσαντ όμως ήταν ψυχρός στην ιδέα της στρατιωτικής επέμβασης» αναφέρει η εφημερίδα.

«Ολη μέρα Άσαντ» είναι ο τίτλος της Hürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως «τόσο στη σύσκεψη των 2.5 ωρών των δυο ηγετών, στα 38 λεπτά της συνέντευξης Τύπου και του χθεσινού δείπνου το βασικό θέμα των συσκέψεων ήταν η Συρία και το μέλλον του Άσαντ».

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KAAN
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

KAAN: Το μεγάλο αεροπορικό στοίχημα της Τουρκίας – Ο αμερικανικός κινητήρας που κρίνει το μέλλον του προγράμματος και τι σημαίνει για την Ελλάδα

Η πιθανή αποδέσμευση των αμερικανικών GE F110 από την Ουάσιγκτον μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον ρυθμό εξέλιξης του προγράμματος