Τουρκικός Τύπος: «Δωροδοκήθηκε και πούλησε την ψήφο του»

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Δωροδοκήθηκε και πούλησε την ψήφο του» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η κυβέρνηση του ψευδοκράτους της Σιμπέλ Σιμπέρ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης « ο βουλευτής Εζντέρ Ασλάνμπαμπα όμως πρώτα στήριξε την κυβέρνηση και μετά αποκάλυψε πως δωροδοκήθηκε με 7700 δολάρια για να στηρίξει την κυβέρνηση»

«Κριτήριο θρησκεύματος για τις πόλεις» είναι ο τίτλος της Milliyet. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα η διεύθυνση Θρησκευμάτων της γειτονικής χώρας θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη έρευνα που θα δείχνει πόσο θρησκευόμενοι είναι οι Τούρκοι. Ολη η έρευνα θα δείξει σε ποιες πόλεις υπάρχει μεγαλύτερη επιρροή της θρησκείας στην καθημερινότητα των ανθρώπων..

«Το παιχνίδι χάλασε ο τελικός θα γίνει στις κάλπες» είναι ο τίτός της Sabah. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται σε δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος σε συγκέντρωση του κόμματος του τόνισε πως « φάνηκε το παιχνίδι που παίχτηκε εναντίον μας. Τώρα στα πλαίσια της δικαιοσύνης θα ζητήσουμε τον λογαριασμό απ’αυτούς που σχεδίασαν πράγματα εναντίον μας».