Tουρκικός Τύπος: «O γιος του Ερντογάν αγοράζει πλοία»

 
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

« Ο κόσμος μπορεί να μιλά για τη συγκατοίκηση των νέων , αλλά ο γιος του Ερντογάν αγόρασε το 6ο καράβι του» είναι ο τίτλος της Sözcü. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο Μπουράκ Ερντογάν πλήρωσε 20 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το πλοίο Pretty το οποίο είναι το 6ο . Η εφημερίδα υποστηρίζει πως οι 34χρονος γιος του Ερντογάν μεγαλώνει απότομα την εταιρεία του την ώρα που ο πατέρας του κυβερνά για 11ο έτος την Τουρκία.

«Στο τέλος εξερράγη» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως « ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς για πρώτη φορά στην ιστορία του AKP εξέφρασε τις διαφωνίες του με τα λεγόμενα του Ερντογάν σχετικά με το θέμα της συγκατοίκηση των φοιτητών με τις φοιτήτριες. «Δεν θα γίνω σάκος του μποξ» δήλωσε ο Αρίντς και τόνισε πως «ο πρωθυπουργός θα πρέπει να εξηγήσει του λόγους των διαφορετικών δηλώσεων μας».

«Θα μιλήσουμε μεταξύ μας» είναι ο τίτλος της Milliyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δηλώσεις Αρίντς και τόνισε πως δεν θα απαντήσει μέσω των μέσων ενημέρωσης και τόνισε πως ότι είναι να πει θα το πει στον Αρίντς κατ’ιδίαν.