Toυρκικός Τύπος: “Κρίση πείνας στον γείτονα(στην Ελλάδα)”

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η πείνα των μαθητών στα σχολεία όπως και η διαδικασία της επίλυσης του Κουρδικού ζητήματος είναι τα βασικά θέματα του τουρκικού Τύπου.

Toυρκικός Τύπος: “Κρίση πείνας στον γείτονα(στην Ελλάδα)”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

« Ο γείτονας είναι σε κρίση πείνας» είναι ο τίτλος της Ηabertürk. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στην Ελλάδα, αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ των New York Times, και γράφει πως «η οικονομική κρίση χτύπησε με άσχημο τρόπο την Ελλάδα.Τα παιδιά πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο, ψάχνουν ακόμα τρόφιμα ακόμη και στα σκουπίδια.» Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχουν παιδιά που επιβιώνουν με τις τροφές που φέρνουν οι συμμαθητές τους.

«Πλήρης στήριξη από την Ε.Ε στην διαδικασία της επιλύσης (σ.σ. Κουρδικού)». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η Ε.Ε. στηρίζει την προσπάθεια επίλυσης του Κουρδικού. « Το Ευρωκοινοβούλιο σε ανακοίνωση του τόνισε τη στήριξη του και ανέφερε πως η Τουρκία άνοιξε 6 κεφάλαια στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις προς την Ε.Ε.»

«Από πού φτάσαμε που» είναι ο τίτλος της Vatan. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως « ο 14 χρόνια φυλακισμένος στη νήσο Ιμραλι Οτζαλάν από το περιοδικό Τime εξελέγη ως από τα πιο ισχυρά 100 πρόσωπα του κόσμου του 2013».

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KAAN
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

KAAN: Το μεγάλο αεροπορικό στοίχημα της Τουρκίας – Ο αμερικανικός κινητήρας που κρίνει το μέλλον του προγράμματος και τι σημαίνει για την Ελλάδα

Η πιθανή αποδέσμευση των αμερικανικών GE F110 από την Ουάσιγκτον μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον ρυθμό εξέλιξης του προγράμματος