Τουρκικός Τύπος:»Xρήματα του Άσαντ για τις βόμβες»

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Χρήματα του Ασαντ για τις βόμβες» είναι ο τίτλος της Ηürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως 17 άτομα ανακρίνονται για τις βομβιστικές επιθέσεις στην πόλη Ρεϊχανλι και αναφέρει πως σε αποθήκη των υπόπτων βρέθηκαν 5 εκατομμύρια λίρες Συρίας (60.000 Ευρώ). Για την τουρκική εφημερίδα η ύπαρξη αυτών των νομισμάτων είναι απόδειξη πως ο Άσαντ εμπλέκεται με τις επιθέσεις!

«Εκτός εγγραφής το Ρεϊχανλι» είναι ο τίτλος της Akşam. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως κατά έναν περίεργο τρόπο οι 78 κάμερες ασφαλείας στην πόλη
Ρεϊχανλι, δηλαδή όλες, την ημέρα της βομβιστικής επίθεσης ήταν εκτός λειτουργίας! Η ίδια εφημερίδα αναφέρει επίσης πως ακόμα 100 άτομα αγνοούνται κάτω από τα συντρίμμια.

«Τελευταία του λέξη: “Πηδάω”» είναι ο τίτλος της Milliyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη συντριβή του τουρκικού F-16 κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως το συγκεκριμένο μαχητικό είχε απογειωθεί για ερευνητική πτήση στα σύνορα με τη Συρία και συνετρίβη ή λόγω τεχνικού προβλήματος ή λόγω κάποιου λάθους .