Τραγωδία στη Τυνησία: Τρεις στρατιωτικοί νεκροί σε συντιβή ελικοπτέρου

Τρεις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν χθες Τρίτη το βράδυ στη συντριβή ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια νυχτερινών γυμνασίων στην επαρχία Γκαμπές, στη νότια Τυνησία.

Τυνησία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις τυνήσιοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν χθες Τρίτη το βράδυ στη συντριβή ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια νυχτερινών γυμνασίων στην επαρχία Γκαμπές, στη νότια Τυνησία, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.

«Οι τρεις στρατιωτικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού σκοτώθηκαν όλοι στη συντριβή», επιβεβαίωσε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του υπουργείου, ο Μοχάμεντ Ζέκρι. Διενεργείται «τεχνική» έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της συντριβής στην πόλη Ελ Χάμα, στην επαρχία Γκαμπές, πρόσθεσε ο κ. Ζέκρι, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Με πληροφορίες και φωτογραφία από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ