Τραμπ: Το «αντίο» στο Ιράν με AI ανάρτηση από αμερικανικό πλήγμα σε ιρανικό πλοίο [pic]

Τον αγαπημένο του τρόπο επέλεξε για ακόμη μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ, να απειλήσει το Ιράν, μέσα από δημοσίευση που έκανε στο Truth Social.

Τραμπ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον αγαπημένο του τρόπο επέλεξε για ακόμη μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ, να απειλήσει το Ιράν, μέσα από δημοσίευση που έκανε στο Truth Social το απόγευμα της Κυριακής, 24.05.2026.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που αναμένονται οι ανακοινώσεις για το αν τελικά έχει βρεθεί ένα προσχέδιο συμφωνίας μεταξύ Ουάσιγκτον και Τεχεράνης, έκανε μία ανάρτηση στην οποία απειλεί το Ιράν.

Η εικόνα που είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης όπως και πολλές άλλες που χρησιμοποιεί, απεικονίζει αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη να βομβαρδίζουν πλοία με ιρανικές σημαίες, με πολύ πιθανό σενάριο να υπονοείται ότι βρίσκονται στα Στενά του Ορμούζ.

trump anartisi

Αν η εικόνα δεν είναι αρκετή από μόνη της ο Ντόναλντ Τραμπ, άφησε και ένα λιτό, δωρικό κείμενο μίας λέξης και συγκεκριμένα έγραψε: «Adios» (αντίο).

Η ώρα που επέλεξε ο αμερικανός πρόεδρος για να κάνει την ανάρτηση δεν είναι τυχαία καθώς όπως όπως φαίνεται, ΗΠΑ και Ιράν είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν σε εκεχειρία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Axios, η νέα συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν περιλαμβάνει παράταση της εκεχειρίας για 60 ημέρες, στην διάρκεια των οποίων θα ξανανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χούθι - Ερυθρά Θάλασσα
ΚΟΣΜΟΣ

Η Αθήνα καταδικάζει τις απειλές των Χούθι κατά της Σαουδικής Αραβίας – Η ναυσιπλοΐα συνεχίζεται κανονικά στην Ερυθρά Θάλασσα

Είμαστε προσηλωμένοι στην περαιτέρω ενίσχυση της εταιρικής μας σχέσης με τη Σαουδική Αραβία, αναφέρει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Μιχαήλο Φεντόροφ
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι πρότεινε στον Φεντόροφ διάφορες κυβερνητικές θέσεις, αλλά εκείνος τις απέρριψε – «Θα επιστρέψω μόνο ως υπουργός Άμυνας»

«Του πρότεινα διάφορες θέσεις: η τελευταία είναι η θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που είναι αρμόδιος για τις καινοτομίες στον στρατό», δήλωσε ο Ζελένσκι