Τραμπ: Ανακρίσεις στον Λευκό Οίκο για τον «προδότη»

Στο κυνήγι έχει βγεί ο Ντόναλντ Τραμπ αναζητώντας τον άνθρωπο που έγραψε το απίστευτα καταγγελτικό κείμενο για τον ίδιο στους New York Times. Ο αμερικανός Πρόεδρος, έχει σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή του λίστα με 12 ονόματα «υπόπτων» και πολλές αρνήσεις αξιωματούχων του Λευκού Οίκου που λένε ότι δεν είναι πίσω από το συγκεκριμένο άρθρο.

Ο Τραμπ συνεχίζει μέσω tweet να προσπαθεί να διαψεύδει και τα όσα γράφονται στο βιβλίο του θρυλικού δημοσιογράφου, Μπομπ Γούντγουορντ αποκαλώντας το απάτη. Ο γερουσιαστής του Κεντάκι Ραντ Πολ, πρότεινε να γίνουν κανονικές ανακρίσεις στον Λευκό Οίκο με ανιχνευτές ψεύδους σε όσους θεωρούνται ύποπτοι!

Επίσης, μια άλλη πρόταση είναι να αναγκαστούν όσοι εργάζονται στον Λευκό Οίκο να υπογράψουν ένορκες καταθέσεις ότι δεν είναι πίσω από τις διαρροές κατά του Προέδρου.

Ο διευθυντής του FBI, Κρις Ρέι είναι ο τελευταίος αξιωματούχος που αρνήθηκε ότι έχει γράψει το συγκεκριμένο άρθρο, όπως και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

Ανώτατοι αξιωματούχοι στον Λευκό Οίκο φέρονται να έχουν ήδη υπογράψει συμφωνίες εμπιστευτικότητας ενώ σύμφωνα με τους New York Times εξωτερικοί σύμβουλοι στον Λευκό Οίκο αναφέρουν ότι οι ύποπτοι έχουν περιοριστεί στους 12.