Τραμπ: Σκληρή γλώσσα με «καρφιά» Μπιν Λάντεν κατά Πακιστάν και Αφγανιστάν μέσω Twitter – ΦΩΤΟ

«Ηχηρό» μήνυμα έστειλε πριν από λίγο ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, κατά του Πακιστάν και του Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αρχικά αναφέρθηκε στον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τις υποδείξεις που είχε κάνει ο ίδιος για την σύλληψή του πριν την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001., κατηγορώντας στη συνέχεια την διοίκηση Κλίντον που δεν άδραξε την ευκαιρία να τον συλλάβει.

Στη συνέχεια στράφηκε κατά του Πακιστάν, το οποίο κατηγόρησε ότι οι ΗΠΑ πληρώνουν δισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς όμως το Πακιστάν να προχωρά στις απαιτούμενες ενέργειες, κάτι που επισήμανε και για την περίπτωση του Αφγανιστάν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε » δεν πληρώνουμε πλέον το Πακιστάν δισεκατομμύρια δολάρια, επειδή θα έπαιρνε τα χρήματά μας και δεν θα έκανε τίποτα για μας, με τον Μπιν Λάντεν να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και το Αφγανιστάν ένα άλλο. Ήταν μόνο μία από τις πολλές χώρες που παίρνουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα. Αυτό τελειώνει!»

Δείτε τις αναρτήσεις :