Βελγικό δίκτυο LN24 για Γαλλικές εκλογές: Μακρόν 55-58% – Λεπέν 42-45%

Τα αποτελέσματα αυτά που δημοσιοποιεί το βελγικό δίκτυο Ln24 προέρχονται από έρευνες που έγιναν με πολίτες που έχουν ήδη ψηφίσει μέχρι τις 5 το απόγευμα.

LN24 - Γαλλικές εκλογές

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Εμμανουέλ Μακρόν εκτιμάται ότι θα είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας σύμφωνα με το βελγικό δίκτυο LN24.

Σύμφωνα με τέσσερις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την Κυριακή από τέσσερα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων στη Γαλλία, ο Εμμανουέλ Μακρόν λαμβάνει από 55% μέχρι 58%, ενώ η Μαρίν Λεπέν μεταξύ 42% και 45% των ψήφων, σύμφωνα με το LN24.

Η επίσης η βελγική εφημερίδα La Libre δημοσιεύει τις τέσσερις δημοσκοπήσεις που δείχνουν επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι τα εξής:

Harris Interactive: 55% για τον Εμανουέλ Μακρόν – 45% για τη Μαρίν Λεπέν.

Ifop: 56% για τον Eμανουέλ Μακρόν – 44% για τη Μαρίν Λεπέν.

OpinionWay: 58% για τον Εμανουέλ Μακρόν – 42% για τη Μαρίν Λεπέν.

BVA: 57% για τον Εμανουέλ Μακρόν – 43% για τη Μαρίν Λεπέν.

Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από έρευνες που έγιναν με πολίτες που έχουν ήδη ψηφίσει μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΣΜΟΣ

Πολωνία: Οπλισμένο το Gerbera που βρέθηκε στη Βαλτική – Λιθουανία: Η Ουκρανία πιθανός στόχος του ρωσικού drone που κατέρριψε το ιταλικό Eurofighter

Τα Gerbera είναι χαμηλού κόστους και μεγάλου βεληνεκούς drones που, αν και χρησιμοποιούνται συχνά για παραπλάνηση, δύνανται να μεταφέρουν εκρηκτικά