Βρετανία: Στο νοσοκομείο ξανά ο επιζών από δηλητηρίαση στο Έιμσμπουρι

Ο Τσάρλι Ρόουλι, που κατάφερε να επιβιώσει μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών και αφού είχε έρθει σε επαφή με νευροτοξικό παράγοντα, εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με προβλήματα όρασης.

Ο αδερφός του Ρόουλι, έκανε γνωστό τη Δευτέρα, πως ο επιζών από την δηλητηρίαση στο Έιμσμπουρι, Τσάρλι Ρόουλι, μπήκε ξανά στο νοσοκομείο λόγω θολής όρασης.

«Μόλις μου είπε ότι δεν μπορεί να δει, έχει θολή όραση Δεν είναι πάρα πολύ καλό. Έχει χτυπηθεί από παντού. Η φίλη του έχει πεθάνει, έχει μόλις βγει από κώμα. Μόλις βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και είναι ξαφνικά πίσω στην εντατική» είπε ο Μάθιου Ρόουλι στην εφημερίδα Guardian.

Ανέφερε ακόμα ότι δεν γνωρίζει αν η νοσηλεία του αδελφού του σχετίζεται με τον νευροτοξικό παράγοντα.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου του Σάλσμπουρι, που εισήχθη ο Τσάρλι Ρόουλι, δήλωσε ότι κανένας από τους ασθενείς του νοσοκομείου δεν λαμβάνει αυτή τη στιγμή καμία θεραπεία που σχετίζεται με νευροτοξικό παράγοντα.

Στις 4 Μαρτίου, ο πρώην ρώσος κατάσκοπός Σεργκέι Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια βρέθηκαν αναίσθητοι σε παγκάκι στο Σάλσμπουρι.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι σύμμαχοί του έχουν κατηγορήσει τη Μόσχα ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Οι ρωσικές αρχές απέκρουσαν τους ισχυρισμούς ως αβάσιμες.

Πηγή: Sputnik