ΥΕΘΑ: Τι συζήτησε ο Πάνος Καμμένος με την Διοίκηση της Lockheed Martin – ΦΩΤΟ

Ποιο το πρόγραμμα της επίσκεψης.

Onalert Newsroom
ΥΕΘΑ: Τι συζήτησε ο Πάνος Καμμένος με την Διοίκηση της Lockheed Martin – ΦΩΤΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Υπουργός Άμυνας στο πλαίσιο επίσκεψής του στις ΗΠΑ, συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις και επισκέψεις σύμφωνα με την ατζέντα του.  Αυτή τη φορά, ο ΥΕΘΑ βρέθηκε στον διεθνώς αναγνωρισμένο κολοσσό αμυντικής βιομηχανίας Lockheed Martin.

Ο Πάνος Καμμένος, παρά τις πρόσφατες επιθέσεις και τα διάφορα “μέτωπα¨που άνοιξαν στο εσωτερικό, συνέχισε το πρόγραμμά του και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της εταιρείας.

Συζήτησαν τα προγράμματα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16, των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion και τις δυνατότητες συνεργασίας της αμερικανικής εταιρείας με την ΕΑΒ, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin.

Επίσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ και το πανεπιστήμιο Joint Special Operations στην Αεροπορική Βάση Mac Dill.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος έκανε γνωστό ότι επισκέφθηκε και κατόπιν συναντήθηκε με στελέχη της Διοίκησης της εταιρείας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Twitter :



 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο Γκάντι Άιζενκοτ σε συνδυαστική φωτογραφία
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Το κόμμα Ενωμένος Ιουδαϊσμός της Τοράχ αποσύρει τη στήριξη στον Νετανιάχου – Υπέρ Άιζενκοτ η Αραβική Λίστα

Η ισραηλινή προεδρία ανακοίνωσε πως η παράταξη δεν πρότεινε κανέναν βουλευτή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, περιορίζοντας τη στήριξη στον Νετανιάχου στις 46 έδρες

Το πλοίο που «ενοχοποιήθηκε» για την καταστροφή στο υποθαλάσσιο καλώδιο
ΚΟΣΜΟΣ

Φινλανδία: Ποινές φυλάκισης σε Ρώσο και Αζέρο για τη δολιοφθορά υποθαλάσσιων καλωδίων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Ελσίνκι διέταξε τους δύο καταδικασθέντες να καταβάλουν από κοινού 1,9 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση για τη ζημιά στις υποθαλάσσιες υποδομές