Εκλογές σήμερα στην ΑΝΕΑΕΔ

Πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή στις 09:00, η Γενική Συνέλευση της ΑΝΕΑΕΔ, στην αίθουσα ΑΠΟΛΛΩΝ του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, (Πανεπιστημίου 52) και τη συνέχεια η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία της Ένωσης, (Ακαδημίας 87).
Με σκοπό την ευρύτατη συμμετοχή των μελών της ΑΝΕΑΕΔ στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, έχουν οργανωθεί παράλληλες συγκεντρώσεις στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Χανιά, με απευθείας σύνδεση, μέσω διαδικτύου, ώστε τα μέλη που θα παρευρίσκονται εκεί να συμμετέχουν ενεργά στην όλη διαδικασία.
Σε ότι αφορά τα μέλη που διαμένουν στην περιφέρεια και στο εξωτερικό, οι εκλογές θα διεξαχθούν με την πρωτοποριακή διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, με συγκεκριμένες οδηγίες που δίδονται στην ιστοσελίδα της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. www.aneaed.eu .

Η διαδικασία αυτή, πέρα από την σοβαρότητά της, έχει προσλάβει έναν ιδιαίτερο πανηγυρικό χαρακτήρα με δεδομένη την μέχρι σήμερα επιτυχημένη δράση της και την αισιοδοξία που διέπει όλα τα μέλη της, για την συνέχιση των διεκδικητικών της αγώνων.