Επίθεση αποστράτων υπέρ των εν ενεργεία για τις κρίσεις!

Επίθεση αποστράτων για τις κρίσεις στις ΕΔ. Με ανακοίνωσή της η ΑΝΕΑΕΔ,υποστηρίζει:

“Την ώρα που τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ βιώνουν καθημερινά, όπως άλλωστε και η πλειονότητα του Ελληνικού λαού, τα αποτελέσματα μιας πολιτικής σκληρής και άδικης λιτότητας που οδηγεί στην κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση, σωρεία δημοσιευμάτων που αφορά τις ΕΔ κατακλύζει τα ΜΜΕ.

Δημοσιεύματα περί επαναφοράς αριθμού αποστράτων, περί κομματικών παρεμβάσεων στις κρίσεις των ΕΔ, περί ελέγχου των ΕΔ από κλαδικές αποστράτων και άλλα τινά. Αποκορύφωμα η παραίτηση του Αρχηγού ΓΕΣ «για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας τόσο της δικής του όσο και του στρατεύματος» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ. (Αλήθεια κύριε Αρχηγέ τώρα ανακαλύψατε ότι θίγεται η ηθική και η αξιοπρέπεια του στρατεύματος;)

Η μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πολιτική της εκάστοτε ηγεσίας του ΥΕΘΑ, τις όποιες πιθανές αδικίες, κομματικές επιλογές, προσωπικές εξυπηρετήσεις, να τις διορθώνει με αντίστοιχες αναξιοκρατικές κινήσεις, δυστυχώς φαίνεται να συνεχίζεται ακριβώς με την ίδια μέθοδο και τρόπο.

Οι ομάδες αποστράτων που κυκλοφορούν στα κομματικά επιτελεία προσπαθούν διαχρονικά να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των ΕΔ όποτε η παράταξη τους βρίσκεται στην εξουσία.

Κύριε Υπουργέ θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε ότι η χώρα καταρρέει και οι ΕΔ δεν αντέχουν άλλο την χειραγώγηση ούτε της Συγγρού, ούτε της Ιπποκράτους, ούτε οποιουδήποτε άλλου δρόμου της Αθήνας.
Επιτέλους αφήστε την ηγεσία και τα εν ενεργεία στελέχη των ΕΔ να πράξουν το καθήκον τους. Να είστε σίγουροι ότι μπορούν να το κάνουν πολύ καλύτερα από τους τομείς Άμυνας των κομματικών σας σχηματισμών”.