Επίθεση κατά του κόμματος Αποστράτων μέσω facebook

Είπε το στέλεχος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Ν.Στρατιδάκης να κάνει μία παρέμβαση στο facebook και να υπενθυμίσει στους αγανακτισμένους στρατιωτικούς ,ότι υπάρχει και ο ΣΕΕ που μπορεί να τους ακούσει.

Όπως προέκυψε από τα σχόλια που ακολούθησαν η αγανάκτηση των ψηφοφόρων πλέον είναι τέτοια που ούτε οι απόστρατοι του ΣΕΕ μπορούν να πείσουν.

Τι έγραψε ο κ. Στρατιδάκης:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
‘Ηταν αναμενόμενη η αρπαγή του πενιχρού μισθού και της σύνταξης μας,από τα «τσακάλια» που κυβερνούν αυτό το τόπο.
.Δε νομίζω να μην είχατε καταλάβει ότι τους μόνους που φοβούνται είναι οι Στρατιωτικοί και για αυτό το λόγο πρέπει πάση θυσία να διαλύσουν το στράτευμα, για να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους. Τέτοια εντολή έχουν πάρει από τα αφεντικά τους.Δε το βλέπατε τόσον καιρό όταν αγόραζαν υποβρύχια άχρηστα, άρματα αναξιόπιστα και ο
κάθε ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ τσέπωνε δισεκατομμύρια?.Εμείς, οι Απόστρατοι Αξιωματικοί, γι’ αυτό το λόγο ιδρύσαμε το κόμμα μας» ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,»ένα Κόμμα από συναδέλφους με μόνη Ελπίδα να σταματήσουμε τη κατρακύλα της χώρας. Πιστεύαμε ότι όλοι οι Συνάδελφοι θα ήμασταν ενωμένοι να πολεμήσουμε το κατεστημένο.Σύμφωνα με τον όρκο που έχουμε δόσει, για πίστη εις την πατρίδα και να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο που την έχουν φέρει οι πολίτικοι μας. Αποδείχτηκε ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.» Δυστυχώς, πολλοί από εμάς ξέχασαν τον όρκο και κοίταξαν μόνο το προσωπικό τους όφελος χωρίς καν να τους τρομάζει το μέλλον τον παιδιών τους. Το μόνο που μας έμεινε είναι η τιμή και η αξιοπρέπεια μας. Σε λίγο θα είναι πολύ αργά και για αυτή…..
Σας ευχαριστώ

Νικόλαος Στρατιδάκης
Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

Και μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια: