«Κίτρινη κάρτα» σε βουλευτή του ΛΑΟΣ από τους απόστρατους.

Για καλό την έκανε την ερώτηση για τα Μετοχικά Ταμεία ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Α.Ροντούλης,αλλά τελικά εισέπραξε «κίτρινη κάρτα» από την ΑΝΕΑΕΔ, η οποία του επισημαίνει:

«Με την σχετική ερώτηση που καταθέσατε σχετικά με τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων, δυστυχώς εν αγνοία σας θέλουμε να πιστεύουμε, στηρίζετε την διαφαινόμενη λεηλασία των αποθεματικών διαθεσίμων των ΜΤΝ και ΜΤΑ που φαίνεται να έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα με τις παραγράφους 1 και 2 ανακαλύψατε πλεονάσματα στα ως άνω Ταμεία, ενώ είναι γνωστό στους πάντες πως και τα δύο Ταμεία έχουν ελλειμματικούς Ισολογισμούς τα τελευταία δύο χρόνια, επιβιώνοντας με τη χρήση των αποθεματικών τους διαθεσίμων και εξ αυτού του λόγου έχουν ήδη αποφασισθεί περικοπές στις παροχές τους. Ως εκ τούτου θεωρείται τουλάχιστον ατυχές να σπεύδετε να ανακατανείμετε πόρους οι οποίοι προέρχονται αποκλειστικά από τις κρατήσεις των μερισματούχων και μετόχων, σε άλλα ταμεία που εσείς επιλέγετε.
Για το θέμα αυτό έχει ενημερωθεί πλήρως το κόμμα σας μετά συνάντηση που είχαμε ζητήσει προ καιρού και είχε παραστεί από την πλευρά του ΛΑΟΣ ο κ. Κοραντής».