Αθωώθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης

Η δικαστική διαμάχη του προέδρου της ΕΑΑΑ αντιπτέραρχου ε.α Κωνσταντίνου Ιατρίδη, με μέλη της ένωσης έληξε υπέρ του ,όπως αναφέρει σε δήλωσή του:

Όπως είναι γνωστόν ύστερα από αβάσιμη έγκλιση που υποβλήθηκε εναντίον μου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΑΑ Ασμχο εα. Ιωαν. Κρανιά για δήθεν συκοφαντική δυσφήμησή του δια του τύπου από μέρους μου, ασκήθηκε εναντίον μου ποινική δίωξη και μάλιστα χωρίς νομικό και ουσιαστικό έρισμα, εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Άμεσα κατά παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών μου δεδομένων και του τεκμηρίου αθωότητάς μου, κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο η «είδηση», με ευδιάκριτα στοιχεία προσβλητικής επιχαράς.

Προς αποκατάσταση της αντικειμενικής πραγματικότητας, επιθυμώ να πληροφορήσω τα μέλη της ΕΑΑΑ ότι, για τη συγκεκριμένη υπόθεση Αθωώθηκα παμψηφεί και μάλιστα με απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ελλείψει στοιχείων πράξεως.

Ομοίως κρίνεται σκόπιμο να ενημερωθούν τα μέλη της ΕΑΑΑ ότι, στο πλαίσιο της σύνθετης πολεμικής που υφίσταμαι, υποβλήθηκε εναντίον μου έγκλιση από τον κ. Κασσαβέτη και ασκήθηκε ποινική δίωξη για Δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση.

Και για την υπόθεση αυτή Αθωώθηκα ομοίως παμψηφεί ελλείψει πράξεως και πάλι ύστερα από απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας( αβάσιμη έγκλιση).

Μέχρι σήμερα πάντως δεν έγινα αποδέκτης συγγνώμης και πρότασης καταλαγής (από τους κ. Κρανιά και Κασσαβέτη).
Η αξιολογική στάθμιση των απαράδεκτων συμπεριφορών που επεδείχθησαν, ανήκει στην έμφρονα κρίση του κάθε μέλους μας.
Θέλω να διαβεβαιώσω τα μέλη μας ότι θα συνεχίσω αταλάντευτος την υλοποίηση των στόχων που θέσαμε με το Σχέδιο Δράσης.

Αντιπτέραρχος (Ι) Κων/νος Ιατρίδης
Επίτιμος Δκτής ΔΑΥ
Πρόεδρος ΕΑΑΑ.