«Δημοψήφισμα» για να γίνει ο Φράγκος ΥΕΘΑ – Ποιοι το οργανώνουν και γιατί

“Ηλεκτρονικό δημοψήφισμα” για να αναλάβει ΥΕΘΑ ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος. Την πρωτοβουλία έχει αναλάβει ο απόστρατος Αντιστράτηγος Νικόλαος Ναούμ ,ο οποίος εκδίδει και την εφημερίδα “Η Φλόγα της Μακεδονίας”.

Δεν γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα θα προκύψει από το ηλεκτρονικό αποτέλεσμα αλλά τον Φράγκο ΥΕΘΑ δεν τον βλέπουμε.

Διαβάστε τι γράφει ο κ.Ναούμ κι αν θέλετε πατήστε τον σύνδεσμο για να ψηφίσετε:


Σας αποστέλλουμε την πρόταση μας για την ανάθεση των καθηκόντων Υπουργού Εθνικής Αμύνης στον Επίτιμο Α/ΓΕΣ – Στγο Φράγκο Φραγκούλη, που καταχωρείται στην υπό έκδοση εφημερίδα μας «Φλόγα της Μακεδονίας», δεδομένου ότι υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει για ολίγο χρόνο η αποστολή της και αναμένουμε και την δική σας επιθυμία.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Επικειμένης της αντικαταστάσεως του ΥΕΘΑ κ. Αβραμόπουλου Δ. λόγω της επιλογής του ως Επιτρόπου Μεταναστεύσεως – Θεμελιωδών Δικαιωμάτων & Εσωτερικών Υποθέσεων της Κομισιόν και επειδή κυκλοφορούν αρκετά ονόματα για νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας (Πρωθυπουργός προσωρινά, Ντόρα Μπακογιάννη, Ακριβόπουλος, Γεωργιάδης Α., κλπ), θα θέλαμε σαν  ΥΕΘΑ τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ – Στγο Φράγκο Φραγκούλη, καταρχήν «για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας» από τους βάρβαρους, θρασείς και προκλητικούς γείτονές μας και διότι στον ένα μήνα που υπήρξε Υπουργός Εθνικής Άμυνας απέδειξε τις ικανότητες του, αφού κατάφερε να επιλύσει μερικά σοβαρά προβλήματα που δεν είχαν επιλυθεί για αρκετά χρόνια. Άλλωστε ο στρατηγός είναι αγαπητός και σε μία μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού. 

*Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν πατήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1kvBGHY0uDtwfCjxbPYcatShYRCbcGZjdhCxam3daxBY/viewform για να εκφράσετε την επιθυμία σας για την ανάθεση ή όχι των καθηκόντων του ΥΕΘΑ στο Στγο Φράγκο Φραγκούλη.

Διαβάστε ακόμη:

«Το στράτευμα δεν μπορεί να διοικείται από Γενικό Γραμματέα» – Αντιδράσεις για την «καινοτομία»

Ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ πάνω από τον Α/ΓΕΕΘΑ; Δυσαρέσκεια στρατιωτικών

 Τι απαντά ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος για την τοποθέτηση Γενικού Γραμματέα στο ΥΠΕΘΑ