«Φράγκος ο αυριανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ! Ποιοι τον πάνε για Πρόεδρο

Το ΄χει η μοίρα του του πρώην Α/ΓΕΣ και ΥΕΘΑ Φραγκούλη Φράγκου να του “δημιουργούν” σελίδες “υποστήριξης” στο facebook “υποστηρικτές” του. Τώρα κάποιοι δημιούργησαν τη σελίδα “Φράγκος Φραγκούλης ,ο αυριανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας” ! 

Το κακό είναι όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις ότι το περιεχόμενο αυτών των σελίδων μάλλον ζημιά κάνει στον στρατηγό παρά προωθεί το προφίλ του. Γι΄ αυτό και πριν από μήνες είχε ζητήσει τη βοήθεια της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού εγκλήματος για να διερευνήσει ποιοι είχαν στήσει ανάλογη σελίδα “υποστήριξης”. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι “αφού δεν σας βρίζουν πως να παρέμβουμε”.

Τώρα στη σελίδα που λένε ότι “δημιουργήθηκε από θερμούς υποστηρικτές του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη” -οι οποίοι έχουν μπερδέψει το επίθετο με το όνομα- δημοσιεύουν φωτογραφία του γγ του ΚΚΕ με μικρά παιδιά κι έχουν βάλει τον τίτλο “το παιδομάζωμα”!

Είναι προφανές ότι δεν έχουν ιδέα περί Φράγκου. Γιατί διαφορετικά θα γνώριζαν τις εξαιρετικά στενές φιλικές σχέσεις που έχει ο στρατηγός με τη Λιάνα Κανέλλη.

Πάλι για το Μανώλη το Σφακιανάκη σε βλέπουμε Αρχηγέ…