Απόστρατοι εναντίον Α/ΓΕΕΘΑ: «Δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα! Μείνε μακρυά από τη πολιτική»

Οι απόστρατοι απαντούν στον Α/ΓΕΕΘΑ για την επιλογή του να στηρίξει τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκουρα . Και απαντούν με τρόπο σκληρό! Στην ανακοίνωση-απάντησή τους προς τον στρατηγό Κωσταράκο ΑΚΙΣ και ΑΝΕΑΕΔ  επισημαίνουν:

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε την, με δύο αναρτήσεις στο twitter, στήριξη, κάλυψη και απόδοση ευσήμων, που έσπευσε να προσφέρει ο Α/ΓΕ.ΕΘ.Α., προς τον ΑΝ.Υπ.ΟΙΚ., εμφανιζόμενος ως ο πρώτος Αρχιστράτηγος που παρέχει χωρίς προσχήματα, πολιτική κάλυψη σε μία κυβέρνηση που χωρίς καμία αιδώ βυθίζει στην άβυσσο εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και αφήνει το αξιόμαχο των ΕΔ στο έλεος του Θεού.

Επιπρόσθετα, αδυνατούμε να κατανοήσουμε την ευκολία παρέμβασης του Στρατηγού, μέσω «τιτιβισμάτων» και όχι μέσα από θεσμοθετημένες διαδικασίες, που αρμόζουν σε έναν ηγέτη, την ώρα που πεισματικά αρνείται να συναντήσει τα Ν.Π.Ι.Δ., Α.Κί.Σ και ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ., τα οποία εκπροσωπούν αποστράτους συναδέλφους του και τις οικογένειές τους, που βρίσκονται υπό οικονομική κατάρρευση και ήδη κοινωνικά απαξιωμένοι.

Πέραν των ανωτέρω και ενδεικτικά, ο Στρατηγός λησμονεί ή ξεπερνά:

Οι Έλληνες ε.ε και ε.α. στρατιωτικοί, προσδοκούν από το στρατιωτικό ηγέτη των Ε.Δ., να μένει μακριά από την πολιτική και να αναλώνεται στη διατήρηση και επαύξηση του αξιόμαχου του στρατεύματος και της διατήρησης των στρατιωτικών στο επίπεδο του κοινωνικού ιστού που τους αρμόζει, ως αναπόσπαστου τμήματος του ελληνικού λαού.

Αν πάλι ο κος Αρχηγός, πιστεύει ότι είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, που απαιτεί θυσίες,τον καλούμε να μας καταδείξει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που εθελοντικά θα θυσιαστούμε για την Πατρίδα, πιστοί πάντα στον όρκο που έχουμε δώσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μην γίνουμε ανθρωποφάγοι». Άρθρο απόστρατου για τις αντιδράσεις κατά Κωσταράκου

Απίστευτο! Οι κρατήσεις συνταξιούχων χάνονται επί δύο χρόνια σε «μαύρη τρύπα»!

Απόστρατος γράφει για τους «μάγκες» και τους άλλους που …αρχίζουν από μ…