«Mega-λη» επίθεση αποστράτων για «διαρροές» που ετοιμάζουν νέες περικοπές

Για “φθηνή προπαγάνδα” κατηγορεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η ΑΝΕΑΕΔ. Αφορμή οι διαρροές οι οποίες γίνονται και σύμφωνα με τις οποίες “υπάρχει «τρύπα» 200 εκατ. € από το 1,5 δις € του δημοσιονομικού κενού του 2013, η οποία οφείλεται στο ότι δήθεν οι συντάξεις των αποστράτων στρατιωτικών συνεχίζουν να υπολογίζονται με το «παλιό μισθολόγιο».

Σε επιστολή της προς το MEGA που κοινοποίσε σ΄ όλα τα ΜΜΕ αναφέρει:

“Για ακόμη μία φορά, βάζετε στο στόχαστρο τους στρατιωτικούς ως δήθεν συνυπεύθυνους για το δημοσιονομικό κενό του 2013, αναπαράγοντας με αυτόν τον τρόπο, ακούσια θέλουμε να πιστεύουμε, τη φτηνή προπαγάνδα του οικονομικού κυβερνητικού επιτελείου.
Συγκεκριμένα, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού σας, της 22-6-2013, σε ρεπορτάζ της κυρίας Σοφίας Δήμτσα, μεταδόθηκε ότι υπάρχει «τρύπα» 200 εκατ. € από το 1,5 δις € του δημοσιονομικού κενού του 2013, η οποία οφείλεται στο ότι δήθεν οι συντάξεις των αποστράτων στρατιωτικών συνεχίζουν να υπολογίζονται με το «παλιό μισθολόγιο».

Επί της ουσίας συνοπτικά ισχύουν τα παρακάτω:

Παράλληλα, χρίζουν ιδιαίτερης μνείας τα παρακάτω:
Αν και έχουμε μεγάλο αριθμό ανακοινώσεων και επιστολών να σας παραθέσουμε, τόσο της ΑΝΕΑΕΔ όσο και άλλων φορέων, θα σας παραπέμψουμε μόνο στην προχθεσινή συνοπτική μας ανακοίνωση (http://www.aneaed.gr/index.php/announcements/item/659-epikolpa), την οποία επαναλαμβάνουμε έχετε λάβει και εσείς χωρίς να την λάβετε υπ όψη σας, ώστε σε περίπτωση που η παραπληροφόρηση των τηλεθεατών σας δεν είναι σκόπιμη και κατευθυνόμενη, να αποκαταστήσετε την αλήθεια το ταχύτερο δυνατόν. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα έχουμε πλέον περιθώρια να συνεχίσουμε να πιστεύουμε για το κανάλι σας, ότι έως σήμερα πιστεύαμε, δηλαδή ότι το κανάλι σας, στο χώρο της ενημέρωσης, δεν είναι τοποθετημένο μεταξύ των «παπαγάλων» και «λαγών».

Επειδή δε κατά πληροφορίες, το ως άνω «ρεπορτάζ» σας, αναπαράγεται και από άλλα ΜΜΕ, η παρούσα κοινοποιείται σε όλα τα ΜΜΕ
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί δεν είχε μιλήσει ο Φράγκος για τις περικοπές όταν ήταν Α/ΓΕΣ – Η απάντηση

«Αφήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια και πείτε μας για τις περικοπές» – Στρατιωτικοί προς κυβέρνηση

Περικοπές: «Κενό γράμμα οι «δεσμεύσεις» σας» λένε στον υπουργό Άμυνας στρατιωτικοί