ΜΤΣ: «Μέρισμα; Περάστε …του χρόνου» – Τραγικές καθυστερήσεις

Ένα χρόνο και ακόμη παραπάνω αναμένουν για να πάρουν μέρισμα δικαιούχοι του ΜΤΣ. Απόστρατος με καταγγελία του προς το Onalert περιγράφει την δραματική κατάσταση η οποία “δικαιολογείται” από την διοίκηση του ΜΤΣ με την “έλλειψη προσωπικού”. Η έλλειψη χρημάτων φαίνεται ότι δεν αποτελεί πρόβλημα για το ΜΤΣ και τη διοίκησή του.

Η καταγγελία όπως έφθασε στο Onalert:

Η βασική αποστολή του Μετοχικού Ταμείου Στρατού είναι η οικονομική ενίσχυση των Μερισματούχων με την παροχή Μερίσματος, όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του το ΜΤΣ . Όμως οι καθυστερήσεις στον καθορισμό και την χορήγηση του μερίσματος στους αποστρατευόμενους Αξιωματικούς αρχίζει και ξεπερνά τους 12 μήνες αναμονής.
               
Πολλοί  έχουν αρχίσει και διαμαρτύρονται για την απίστευτη αυτή καθυστέρηση τηλεφωνώντας είτε επισκεπτόμενοι την Διεύθυνση παροχών του ΜΤΣ , από όπου προβάλλονται δικαιολογίες ελλείψεως προσωπικού.  
               
Η μέριμνα για το προσωπικό προφανώς απουσιάζει από τις προτεραιότητες της Διοίκησης του ΜΤΣ αλλιώς πως μπορεί κανείς να δικαιολογήσει πως Αξιωματικοί που αποστρατεύτηκαν το Μάρτιο του 2013 θα αναμένουν για πολύ ακόμα την καταβολή του μερίσματος και μάλιστα υπό τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες .

Διαβάστε ακόμη:

Μετοχικά Ταμεία: «Τέρμα η κοροϊδία πάρτε μέτρα» – Άρθρο του Χρήστου Κουτσογιαννόπουλου

Succes Story στο ΜΤΣ! Οριστικό ναυάγιο ζητάνε κι άλλα χρήματα – ΟΧΙ από το Οικονομικών