«Οι Ακομμάτιστοι Αξιωματικοί όργανο της κυβέρνησης» λέει η ΑΝΕΑΕΔ

Με επιστολή τους προς το Onalert ο πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ Γιώργος Ροϊδης και ο γραμματέας Νικόλαος Καράκαλος απαντούν στο τελευταίο κείμενο των απόστρατων της ομάδας 3Α (Ακομμάτιστοι Απόστρατοι Αξιωματικοί). Κείμενο που είχε να κάνει με την παρουσία και την εκλογή σε κάποιες περιπτώσεις απόστρατων με ψηφοδέλτια κομμάτων. Δημοσιεύοντας το κείμενο απάντησης της ΑΝΕΑΕΔ έχουμε την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι ακόμη και η υποψία να παρουσιαστούν ως ίδιες οι περιπτώσεις των απόστρατων που επέλεξαν την Χρυσή Αυγή για να εκτεθούν ως υποψήφιοι με άλλους απόστρατους σε άλλα κόμματα μας βρίσκει αντίθετους. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου το ίδιο. Το ότι όλα είναι νόμιμα κόμματα δεν σημαίνει ότι θα πρεπει να μας κάνει να αγνοούμε την πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούμε.

Η επιστολή απάντηση της ΑΝΕΑΕΔ:

Κύριε Καρβουνόπουλε

Επειδή δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα αυτών που υπογράφουν ως ομάδα ΑΑΑ και δεν μπορούμε να απαντάμε σε ανωνύμους λιβελογραφούντες, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό, ώστε να πληροφορήσετε και τους αναγνώστες σας, ότι τα όσα γράφουν και υποστηρίζουν για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ στο παραπλανητικό τους πόνημα οι επώνυμοι, αλλά ανώνυμοι για τους αναγνώστες, ΑΑΑ είναι και ψευδή και συκοφαντικά και κακόβουλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά αλώστε που επιτίθενται στην ένωση μας λασπολογώντας, πιστοί στην Γκεμπελική θεωρία ρίξε όση λάσπη μπορείς ώστε κάποια να κωλύσει.
Δική μας πεποίθηση είναι ότι, οι ανωνύμως αρθρογραφούντες ΑΑΑ, φοβούνται να εκτεθούν δημοσίως καθότι ο λόγος τους βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη λασπολογία.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ομάδα επιλέγει την ανωνυμία για λόγους που αφορούν την μέχρι σήμερα διαδρομή της, είμαστε όμως σε θέση να αντιληφθούμε πως ο οποιοσδήποτε αυτή την στιγμή ήθελε να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στην κυβέρνηση, την πολιτική της και τις επιδιώξεις της, θα το έκανε μόνο ανωνύμως και επικαλούμενος το δήθεν του αδέσμευτου και ακομμάτιστου. 

Είχαμε βάσιμες υποψίες, οι οποίες όμως τείνουν να γίνουν κρατούσα άποψη, ότι η ομάδα ΑΑΑ λειτουργώντας ψευδεπίγραφα ως ακομμάτιστοι απόστρατοι Αξιωματικοί λειτουργεί στην πραγματικότητα ως κυβερνητικό εποχούμενο που στόχο δεν έχει αυτή καθαυτή την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ αλλά το κίνημα των αποστράτων και γι’ αυτό στοχοποιεί και προσπαθεί με πάθος και επιμονή να πλήξει έναν από τους πλέον ενεργούς φορείς αυτού του κινήματος, αυτόν της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Ένωση μας ήταν, είναι και θα παραμείνει, προς απογοήτευση των πολέμιών της, Αδέσμευτη, Ανεξάρτητη, Δυνατή και Μαχητική.

Διαβάστε ακόμη:

Ο απόστρατος που «στρατολογεί» στρατηγούς για την Χρυσή Αυγή

«Να εμπνευστούμε από τον αγώνα που κάνουν οι καθαρίστριες» – Ποιοι απόστρατοι το λένε