Οι «επαγγελματίες πατριώτες» ενοχλούνται από την υποψηφιότητα αξιωματικού του ΠΝ!

Οι “επαγγελματίες πατριώτες” έχουν ενοχληθεί σφόδρα από την προοπτική να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Κωστάκης , απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ . Ήταν ο αξιωματικός που ως πρόεδρος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που διερέυνησε τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στα Ίμια.

Οι “επαγγελματίες πατριώτες” υποστηρίζουν ότι ο Κωστάκης είχε …συγκαλύψει την “κατάρριψη” του ελικοπτέρου από τουρκικά πυρά. Η απάντηση που τους δίνει ο συνάδελφος Θύμιος Πέτρου,ο οποίος καταθέτει και την τελείως αντίθετη πολιτική του άποψη σε σχέση με τον Νίκο Κωστάκη ,τα λέει όλα με ακρίβεια.

Θα υπενθυμίσουμε μόνο ότι η ιστορία με τις “τρύπες” στο ελικόπτερο είχε ξεκινήσει πάλι από “επαγγελματίες πατριώτες” εκείνες τις δύσκολες μέρες του 1996. Και είχαν στεναχωρηθεί πάρα πολύ -όπως και τώρα όπως φαίνεται- με το γεγονός ότι δεν αποδείχτηκε η κατάρριψη του ελικοπτέρου.

Ο “πατριωτισμός ως επάγγελμα” έχει αποδειχτεί θανάσιμος κίνδυνος για τον ελληνισμό. Το παράδειγμα της Κύπρου όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Τότε που η ομάδα “υπερπατριωτών” απέσυραν την ελληνική μεραρχία από την Κύπρο και στη συνέχεια έκαναν το πραξικόπημα ανοίγοντας την “πόρτα” στον Αττίλα.