Οι μηχανικοί της Πολεμικής Αεροπορίας καλούν σε ενότητα

Σε ενότητα καλεί τους στρατιωτικούς ο Επιστημονικός Σύλλογος Μηχανικών Αεροπορίας (Ε.Σ.Μ.Α),εκφράζοντας και την απόλυτη στήριξή του στους εν ενεργεία στρατιωτικούς. 

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ο Επιστημονικός Σύλλογος Μηχανικών Αεροπορίας (Ε.Σ.Μ.Α) σύμφωνα με το καταστατικό του και την απόφαση του Δ.Σ συντάσσεται σε κάθε ενωτική και μόνο προσπάθεια.
Μετά τις τελευταίες διενέξεις μεταξύ των Ενώσεων αποστράτων Ν.Π.Δ.Δ και ορισμένων φορέων Ν.Π.Ι.Δ, σε ότι αφορά στην συνέχεια της κοινής δράσης όλων, με στόχο να αναχαιτιστεί η επιθετική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης κατά των εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ και των Σ.Α αφενός και συνυπολογίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών αφετέρου, δηλώνουμε ότι θα λειτουργούμε πάντα ενωτικά και η λογική του «διαίρει και βασίλευε» δεν μας εκφράζει.
Η στήριξη του συλλόγου μας για το σύνολο των εν ενεργεία συναδέλφων είναι δεδομένη και μη διαπραγματεύσιμη και έχει ήδη εκφραστεί έμπρακτα.
Η ενότητα όμως όλων των φορέων στον κοινό αγώνα είναι σημαντικότερη από οποιαδήποτε προσωπική ή συλλογική διένεξη. Συναφώς τασσόμαστε υπέρ της συνέχισης του κοινού αγώνα και επιπλέον καλούμε όλους τους φορείς, να επανεξετάσουν με υπευθυνότητα τη στάση τους, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δυναμική κινητοποίηση που μόνο θετική απήχηση και αποτέλεσμα μπορεί να έχει.
Για τον λόγο αυτό στηρίζουμε μόνο τις αποφάσεις στις οποίες συμμετέχουν όλοι αδιακρίτως οι φορείς και όχι τις αποσπασματικές ανακοινώσεις.
Ο Ε.Σ.Μ.Α, έχοντας μέλη του τόσο εν αποστρατεία όσο και εν ενεργεία στελέχη, από την αρχή του αγώνα μας κατέβαλλε, καταβάλλει και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, στο πλαίσιο του εφικτού για την καλύτερη εκπροσώπηση και εξυπηρέτηση των συμφερόντων με την ελπιδα να οδηγηθούμε έτσι στην επίλυση των προβλημάτων τόσο μελών μας όσο και όλων των άλλων συναδέλφων ΕΔ και ΣΑ με τους οποίους μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα.

Για το ΔΣ Ε.Σ.Μ.Α
Υπτχος (Μ) ε.α. Ιωάννης Κούτρας
Πρόεδρος ΔΣ Ε.Σ.Μ.Α “