«Πόλεμος» αποστράτων με παραιτήσεις στην ΑΝΕΑΕΔ

Ρήγμα στην ΑΝΕΑΕΔ, η οποία μέχρι στιγμή ς εμφανίζεται ως η πιο “ζωηρή” ένωση αποστράτων . Ο Μανώλης Σαρτζετάκης που είχε διατελέσει και πρώτος πρόεδρός της,αλλά και ο Πάνος Ασπροδίνης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους απο την ΑΝΕΑΕΔ . Ο Σαρτζετάκης στην επιστολή παραίτησή ς του καταγγέλει “αήθεις επιθέσεις από γνωστή και απόλυτα οριοθετημένη ομάδα”.

Όλο το κείμενο της επιστολή ς παραίτησης του Μανώλη Σαρτζετάκη:

ΠΡΟΣ: ΔΣ της ΑΝΕΑΕΔ
Προεδρεύουσα, Γραμματέα και λοιπά μέλη του ΔΣ,

Όταν αποφάσισα να συμπορευτώ σε αυτή την προσπάθεια είχα θέσει ως αδιαπραγμάτευτους όρους της συμμετοχής μου, το ακομμάτιστο, το ανεξάρτητο και την εθελοντική συμμετοχή για το καλό των συναδέλφων και όχι για προσωπικό μας όφελος.
Τόσο με το προσωρινό ΔΣ όσο και με το παρόν, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε, πορευτήκαμε λίγο πολύ με γνώμονα αυτές τις αξίες. Αντιμετωπίσαμε επιτυχώς, κατευθυνόμενες επιθέσεις και πριν δύο χρόνια αλλά τότε είχαμε συνοδοιπόρους την συντριπτική πλειοψηφία των μελών και βέβαια αυτών που σήμερα μετετράπησαν σε επιτιθέμενους.

Δυστυχώς εδώ και ένα χρόνο υφιστάμεθα συνεχείς επιθέσεις από γνωστή και απόλυτα οριοθετημένη ομάδα, με αποτέλεσμα αντί να προσπαθούμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι για το καλό όλων μας, να ασχολούμεθα με τις εκτοξεύσεις λάσπης σε κάθε εύκαιρο μέσον, να αναλωνόμαστε σε ατέρμονες συζητήσεις χωρίς καμία ουσία και λογική και τέλος να απογοητεύουμε καθημερινά τους συναδέλφους που μας παρακολουθούν.

Σε αυτή την συνεχή και αήθη επίθεση δυστυχώς ελάχιστοι ήταν αυτοί που σήκωσαν το ανάστημα τους για να θωρακίσουν την ΑΝΕΑΕΔ. Η μέθοδος και η εμπειρία όλων αυτών που δρουν εδώ και ένα χρόνο, γνωστή και δοκιμασμένη άλλωστε, οδήγησε τα περισσότερα μέλη σε αδιαφορία ή και αποχώρηση.

Εγώ προσωπικά διαπιστώνοντας ότι πλέον στην ΑΝΕΑΕΔ κανένας από τους αδιαπραγμάτευτους όρους της ενασχόλησης μου σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να διασφαλιστεί, υποχρεούμαι να εγκαταλείψω την προσπάθεια αυτή και να ζητήσω οριστικά και αμετάκλητα την διαγραφή μου από μέλος της ΑΝΕΑΕΔ.
Σας ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα συμπόρευση και κοινή προσπάθεια η οποία μπορεί να πήγε προσωρινά χαμένη αλλά να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα είναι το φύτρο που καινούργιες υγιείς και περισσότερο έμπειρες δυνάμεις, θα καταφέρουν να απομονώσουν εξ αρχής όλους αυτούς τους περιφερόμενους κομματικούς καιροσκόπους και να υλοποιήσουν αυτό που εμείς αποτύχαμε να κάνουμε.

Με εκτίμηση
Ε. Σαρτζετάκης

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν θα δεχτούμε την ελεημοσύνη» – Στρατιωτικοί για την εξαγγελία Σαμαρα για «βοήθημα»


«Προσβολή για τους στρατιωτικούς όσα είπε περί «ενίσχυσής» τους ο Σαμαράς» – Ποιοι αντιδρούν