Σύλλογος αποφοίτων ΣΤΥΑ: «Δεν συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των Χανίων»

Οι θεσμικές ενώσεις που οργανώνουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Χανιά στις 17 Απριλίου, είναι λογικό να έχουν αγωνία για την συμμετοχή μετά από την αποχώρηση 10 ενώσεων και φορέων. Κι αυτό γιατί μπορεί οι ενώσεις που αποχώρησαν να έχουν λιγότερα εγγεγραμμένα μέλη από τους “θεσμικούς” ,ήταν όμως αυτές που έβγαζαν κόσμο στον δρόμο.

Μέσα στην αγωνία τους λοιπόν φαίνεται ότι εντάσσουν στους συμμετέχοντες συλλόγους για την συγκέντρωση των Χανίων και κάποιους οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ,ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

“Ο Σύλλογος Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α έλαβε σε email (10/04/2013, 21:06) την παρακάτω ανακοίνωση που έχει ήδη δημοσιευθεί στο διαδίκτυο  http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1913.html#more χωρίς ΠΟΤΕ να γίνει αποδέκτης της επισυναπτόμενης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Σ.Ο.Δ 10-04-2013 για διαβούλευση και χωρίς ΠΟΤΕ να συμφωνήσει  να συμπεριληφθεί στους υπογράφοντες αυτήν.
Προς άρση της οποιαδήποτε παρεξήγησης και αποφυγή περαιτέρω στρεβλώσεων παρακάλεσε τον αποστολέα στις 10/04/2013 , 22:00 για άμεση διόρθωση και αποστολή ορθής επανάληψης σε όλους του αποδέκτες προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια , γεγονός το οποίο μέχρι αυτήν τη στιγμή (11/04/2013 , 06:08) δεν έχει πραγματοποιηθεί ,αντιθέτως έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Ο Σύλλογος έχει ήδη δηλώσει ότι δεν συμμετέχει στην εκδήλωση των Χανίων αλλά έχει παρακαλέσει τα μέλη του να αποφασίσουν για την συμμετοχή τους η μη κατά την κρίση τους”.