ΝΑΤΟ και εμπόριο ναρκωτικών!

Η αποκάλυψη μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών με …πολεμικό πλοίο του ΠΝ της Αυστραλίας,έχει επαναφέρει στο προσκήνιο τις περιπτώσεις που προσωπικό των ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν,αλλά και σε άλλες περιοχές του πλανήτη έχουν εμπλακεί σε τέτοιου είδους «κερδοφόρες» επιχειρήσεις. Τα μελη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ, σ΄ ένα κείμενό τους υπενθυμίζουν όλες τις περιπτώσεις εμπλοκής στελεχών ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων :

“Η σχέση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των μυστικών υπηρεσιών με τους εμπόρους ναρκωτικών και η συμμετοχή τους σε κυκλώματα διακίνησης είναι γνωστή. Από το Βιετνάμ μέχρι τους «ανθρωπιστικούς-απελευθερωτικούς» βομβαρδισμούς του Κοσσόβου και από τους Κόντρας μέχρι τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στο Πακιστάν, η CIA έχει γράψει χιλιάδες σελίδες δολοφονικής δράσης μέσω και του οπίου, της κόκας και της ηρωίνης.

Την λαμπρή αυτή δόξα φαίνεται ότι ζήλεψαν και οι Μισθοφόροι μέλη των ιμπεριαλιστικών αποστολών, που σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγουν πολλαπλώς κερδισμένοι, κάνοντας λαθρεμπόριο παράλληλα με την ένοπλη και φονική διάδοση της «Δυτικής Δημοκρατίας»

Το τελευταίο κρούσμα που αποκαλύπτει όχι μόνο την ουσία των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, αλλά και την ποιότητα των Μισθοφόρων που συμμετέχουν σε αυτές αφορά αποκαλύψεις για μεταφορά κοκαΐνης και ηρωίνης στην ναυτική βάση του Garden Island στο Σίδνεϊ, από πλοία του αυστραλιανού Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βάση αυτή κατασχέθηκαν στεροειδή και άλλα ναρκωτικά, ενώ καταγγελίες που έγιναν στο ABC ανέφεραν πως πρόσφατα, με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, εισήχθησαν ναρκωτικά στη χώρα που μεταφέρθηκαν από τη Χαβάη και περίπου 30 μέλη του πληρώματος ενός πολεμικού σκάφους βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών.


Για να έχουμε μια εικόνα της διάδοσης των ναρκωτικών στους στρατούς του ΝΑΤΟ, παρουσιάζουμε τα στοιχεία του βρετανικού υπουργείου Άμυνας σύμφωνα τα οποία «στη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, περισσότεροι από 6 χιλιάδες Βρετανοί στρατιώτες διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών και κυρίως κοκαΐνης, ενώ ο περιορισμός στα ποσοστά που καταγράφηκαν πέρσι ανησυχεί και πάλι τους ειδικούς που διαπιστώνουν απλώς στροφή σε επικίνδυνα παραισθησιογόνα, τα οποία κυκλοφορούν μέσω Ιντερνετ». Τα στοιχεία αυτά έλαβε υπ’ όψιν της σχετική έρευνά της εφημερίδας «Independent», και έδειξαν ότι ο μεγάλος περιορισμός των στρατιωτών, που βρέθηκαν θετικοί σε τεστ χρήσης κοκαΐνης στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, δεν ήταν μια καθησυχαστική διαπίστωση, αφού οι ειδικοί εκτιμούν πως απλώς καταγράφεται μια στροφή στη χρήση μεφεδρόνης, μιας ουσίας που για την ώρα δεν είναι παράνομη, αλλά η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να τη χαρακτηρίσει ως τέτοια. Η μεφεδρόνη (4-methylmethcathinone) (4-MMC) είναι ένα διεγερτικό ναρκωτικό, που προκαλεί ευφορία, αϋπνία και μεγάλη ενεργητικότητα.

Είναι δυνατόν να επιφέρει αγωνία, ταχυκαρδία, μέχρι και σοβαρές διαταραχές του νευρικού συστήματος. Επίσης, έχουν καταγραφεί σοβαρά αιμορραγικά περιστατικά από ερεθισμό της μύτης κατά την εισπνοή του ναρκωτικού. Μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί στη Σουηδία ένας θάνατος οφειλόμενος στη μεφεδρόνη, ενώ δύο θάνατοι στη Βρετανία θεωρείται πιθανό να οφείλονται σε χρήση της ίδιας ουσίας (συμπεριλαμβανομένου του θανάτου μιας 14χρονης στο Μπράιτον)».

Οι μισθοφόροι της RAF αποδείχτηκαν πιο εφευρετικοί, οργανώνοντας λαθρεμπόριο τσιγάρων, χρησιμοποιώντας μεταγωγικά C-130! Τέσσερις αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Βασιλικής Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, ομολογώντας ότι έχουν μεταφέρει »πάνω από 1 εκατομμύριο τσιγάρα» στη Βρετανία, χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό τις στρατιωτικές πτήσεις από χώρες όπως το Αφγανιστάν!

Τα μεταγωγικά με τα λαθραία τσιγάρα προσγειώνονταν σε βάσεις της RAF στο Oxfordshire και Wiltshire, πριν μεταφερθούν στη βόρεια Αγγλία, όπου πωλούνταν σε ντόπιους κλεπταποδόχους. Επιπλέον του στρατιωτικού προσωπικού, τρεις πολίτες έχουν επίσης ομολογήσει την ενοχή τους, ενώ ένας τέταρτος αρνείται τη συμμετοχή του στο κύκλωμα. Το λαθρεμπόριο αποκαλύφθηκε όταν τελωνειακοί υπάλληλοι διενήργησαν έρευνα σε ένα μεταγωγικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στην βάση RAF Lyneham, στο Wiltshire, και διαπιστώθηκε ότι το μεταγωγικό μετέφερε 950.000 τσιγάρα από την Καμπούλ, σε κουτιά από χαρτόνι”.

ΤΟ ONALERT ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.