Unfair από το ΝΑΤΟ: Συγχαίρει την Τουρκία για τη νίκη επί της…Ελλάδας με προκλητική ανάρτηση! [pic]

Η 30ή Αυγούστου είναι εθνική επέτειος για την Τουρκία. Είναι όμως και αποφράδα μέρα για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα. Είναι η μέρα που η Τουρκία την ανεξαρτησία της. Αλλά είναι και η μέρα που η Ελλάδα θρηνεί την απαρχή της Μικρασιατικής καταστροφής.

Είναι η μέρα που για να την «τιμήσει» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε «ποταπούς» τους Έλληνες, ενώ καταφέρθηκε και κατά «κάποιων» συμμάχων, επικρίνοντας «τις εχθρικές συμπεριφορές των αποκαλούμενων συμμάχων μας εναντίον της Τουρκίας και την υποστήριξη που παρέχεται σε αυτούς που επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές» (σσ εννοώντας την δήθεν «ανοχή» που επιδεικνύουν στην «χρήση» των S-300 από την Ελλάδα).

Αυτή την ημέρα διάλεξε η Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ (LANDCMD) να ευχηθεί στην Τουρκία και μάλιστα εκ μέρους όλου του ΝΑΤΟ – άρα και της Ελλάδας – για τη νίκη των Τουρκών επί των…Ελλήνων!!! Συγκεκριμένα η Συμμαχική Διοίκηση προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης» – συγχαίροντας επί της ουσίας την Τουρκία για τη νίκη της επί της Ελλάδας, ενός άλλου μέλους της Συμμαχίας.

«Σήμερα είναι η 100ή επέτειος από την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.