Mήνυμα Ερντογάν στο Ισραήλ ” Αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε”.

Onalert Newsroom
Mήνυμα Ερντογάν στο Ισραήλ ” Αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε”.

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 

      «Αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Ερντογάν στο Ισραήλ σχετικά με τις εξελίξεις στη Μεσόγειο και τον αποκλεισμό της Γάζας. Το τουρκικό τηλεοπτικό NTV έβαλε ως τίτλο αυτά τα λόγια του πρωθυπουργού της Τουρκίας.

.

   O Eρντογάν δήλωσε « η δολοφονία 9 ατόμων είναι αιτία πολέμου. Αλλά δεν το κάναμε»

 

      Ο τούρκος πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS ρωτήθηκε αν ακόμη θεωρεί την επίθεση του Ισραήλ στο τούρκικο πλοίο Μαβί Μάρμαρα. « Αν χρειαστεί θα κάνουμε κι αυτό. Αλλά εμείς ως μεγάλο κράτος κάναμε υπομονή. Τι θα έκαναν οι ΗΠΑ κάποιο κράτος σκότωνε 9 πολίτες τους στα διεθνή ύδατα;” αναρωτήθηκε ο τούρκος πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φιντάν για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – «Η Ελλάδα είναι η μόνη αδειοδοτούσα χώρα», λένε διπλωματικές πηγές

Την Παρασκευή υπήρχε κλιμάκωση της αντιπαράθεσης της Ελλάδας με την Τουρκία με αφορμή τις NAVTEX για το ερευνητικό πλοίο «Abeille Marengo»