Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος, υποδέχεται τους “πρασινοσκουφηδες”-σκοπούς στο ΥΕΘΑ

Μία διμοιρία Ειδικών Δυνάμεων ήταν παραταγμένη σε θέση ανάπαυσης ,μπροστά στην κεντρική είσοδο του ΓΕΕΘΑ, στην γνωστή μαρμάρινη σκάλα.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος, υποδέχεται τους “πρασινοσκουφηδες”-σκοπούς στο ΥΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία διμοιρία Ειδικών Δυνάμεων ήταν παραταγμένη σε θέση ανάπαυσης ,μπροστά στην κεντρική είσοδο του ΓΕΕΘΑ, στην γνωστή μαρμάρινη σκάλα. Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, τουλάχιστον τις δυο δεκαετίες που ζούμε από κοντά όσα γίνονται στο ΥΕΘΑ. 

Αποφασίσαμε να απαθανατίσουμε τη στιγμή,αλλά ο επικεφαλής της διμοιρίας μας ζήτησε -πολύ ευγενικά είναι αλήθεια- να διαγράψουμε τη φωτογραφία από το τηλέφωνο. Κανένα πρόβλημα ,αν και δεν καταλάβαμε το …απόρρητον του πράγματος.

Ποιοι ήταν οι “πρασινοσκούφηδες” και ποιον περίμεναν; Ήταν η νέα “φουρνιά” από το 575 που μόλις είχε αφιχθεί για να αναλάβει υπηρεσία φρούρησης του ΥΕΘΑ. Και ποιον ανέμεναν σε στάση ανάπαυσης; Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο για να τους καλοσωρίσει στο ΥΕΘΑ.

Χωρίς αμφιβολία η φρούρηση του στρατοπέδου Παπάγου έχει γίνει …εμμονή! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Μαζί,μαζί να φύγουν οι ναζί”! φώναζαν “πρασινοσκούφηδες” στη συγκέντρωση.ΒΙΝΤΕΟ


Ο “πρασινοσκούφης” Γ.Πεταλωτής τι λέει για τον συνάδελφό του Μάντατζη;

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα αυτόνομα θαλάσσια drones
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Μητσοτάκης και Δένδιας εντυπωσιάστηκαν από επίδειξη αυτόνομων θαλάσσιων drones του MIT στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

«Φέρνουμε τους δοκίμους μας σε επαφή με τη νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα και την πατρίδα μας στη νέα εποχή» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας