“Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν αερομαχίες” λένε οι Τούρκοι

Προκλητικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Haberturk υποστηρίζει πως "λόγω οικονομικής κρίσης τα ελληνικά μαχητικά δεν παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο χώρο ούτε κάνουν αερομαχίες στο Αιγαίο".

“Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν αερομαχίες” λένε οι Τούρκοι

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Με ένα συκοφαντικό και προκλητικό δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Habertürk ισχυρίζεται πως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες στο Αιγαίο λόγω οικονομικής κρίσης.

« Ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες καθώς μια απογείωση κοστίζει 10.000 Ευρώ» είναι ο τίτλος της Habertürk που γράφει πως «από την 1η Ιουλίου και μετά οι Έλληνες δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας»!


Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως « στην ιστοσελίδα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας από την 1η Ιουλίου δεν υπάρχει καμία αναφορά για παραβίαση εναέριου χώρου. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν συνδέουν την εξάλειψη των παραβιάσεων με την οικονομική κρίση της Ελλάδας».

Η Ηabertürk γράφει πως κάθε απογείωση ενός F-16 κοστίζει 10.000 Ευρώ, του Mirage-2000 11.000 Ευρώ. Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει πως το 2012 η Ελλάδα ξόδεψε 20 εκατομμύρια Ευρώ και σχολιάζει πως «ενώ τώρα αυτά τα χρήματα φαίνεται πως δεν υπάρχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έντονη τουρκική παρουσία στο Αιγαίο – 13 παραβιάσεις

332% πάνω οι τουρκικές παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο!

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ