Ο Α/ΓΕΝ Αποστολάκης στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για τα υποβρύχια – Τι θέλει να εξασφαλίσει

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά βρίσκεται από το πρωί ο Α/ΓΕΝ μαζί με αξιωματικούς που έχουν εμπλακεί στην “επιχείρηση” ολοκλήρωσης των υποβρυχίων 214.

Ο Α/ΓΕΝ Αποστολάκης στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για τα υποβρύχια – Τι θέλει να εξασφαλίσει

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά βρίσκεται από το πρωί ο Α/ΓΕΝ μαζί με αξιωματικούς που έχουν εμπλακεί στην “επιχείρηση” ολοκλήρωσης των υποβρυχίων 214.

Στα Ναυπηγεία ,στο ΠΝ και στο ΥΠΕΘΑ επικρατεί “πυρετός” αφού έχει προσδιοριστεί η 29η Σεπτεμβρίου ως η ημέρα που θα “πέσει” ο ΠΙΠΙΝΟΣ στη θάλασσα.

Ο Α/ΓΕΝ βρίσκεται από το πρωί στον Σκαραμαγκά με στόχο να δοθούν λύσεις σε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και να αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο καθυστέρησης.

Τα μεγάλα προβλήματα που ήταν οι μπαταρίες του υποβρυχίου αλλά και μια βλάβη στο σύστημα με το οποίο θα “μεταφερόταν” στην θάλασσα, έχουν ξεπεραστεί.

Επόμενος στόχος είναι να πέσει στο νερό και δεύτερο υποβρύχιο 214 ,ένα μήνα περίπου μετά από τον ΠΙΠΙΝΟ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα συν και τα πλην της συμφωνίας για τον Σκαραμαγκά όπως τα βλέπουν οι εργαζόμενοι

Στις 29 Σεπτεμβρίου πέφτει το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ στη θάλασσα – Τι γίνεται με τα υπόλοιπα

Τα “τάματα” του Α/ΓΕΝ Αποστολάκη στην Τήνο για τα δύσκολα που έρχονται

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

φρεγάτα ΕΛΛΗ
ΓΕΝ

Η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» σε συνεκπαίδευση με το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Κύπρου [pics, vid]

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης, η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» και το ΠΑΘ «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» εκτέλεσαν γυμνάσια επικοινωνιών, προχωρητικών ελιγμών και διοικητικής μέριμνας.

Ξενοκώστας - υποβρύχιο
ΕΛΛΑΔΑ

Ξενοκώστας: Μπορούμε να παραδώσουμε στο Πολεμικό Ναυτικό ένα εγχώρια κατασκευασμένο υποβρύχιο μέσα σε 8 χρόνια

Τη δυνατότητα κατασκευής του πρώτου υποβρυχίου στην Ελλάδα εντός οκταετίας, ανέδειξε ο πρόεδρος της ONEX και της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων, Πάνος Ξενοκώστας.