Ο Α/ΓΕΕΘΑ συγχαίρει το προσωπικό για τη Κεφαλονιά και ο Ανδρέας Ψυχάρης τον Αρχηγό

Την υπερηφάνεια για “τους άνδρες και τις γυναίκες που ήρθαν στην Κεφαλονιά” εξέφρασε ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος .

Onalert Newsroom
Α/ΓΕΕΘΑ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την υπερηφάνεια για “τους άνδρες και τις γυναίκες που ήρθαν στην Κεφαλονιά” εξέφρασε ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος με μήνυμά του στο twitter για να του απαντήσει ο Ανδρέας Ψυχάρης βουλευτής της ΝΔ μ΄ ένα μπράβο.

Ο Αρχηγός έγραψε:

“Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τους άνδρες και τις γυναίκες των ΕΔ που ήρθαν στην Κεφαλονιά. Ήρεμοι,αποφασιστικοί ,ακούραστοι και αποτελεσματικοί”.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης απάντησε μονολεκτικά “μπράβο”.

Ελπίζουμε οι “δημοσιογραφικές πυθίες” να μην συδέσουν και το μήνυμα Ψυχάρη με τις κρίσεις Αρχηγών ,γιατί η φαιδρότητα έχει και τα όριά της.

Διαβάστε ακόμη:

Κεφαλονιά: Ο απολογισμός για τις Ένοπλες Δυνάμεις και την ηγεσία τους

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ

Στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Στρατηγείο στη Λάρισα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συμμετείχε στην εκδήλωση υψηλού επιπέδου παρατήρησης της άσκησης διοικήσεως «EU IR26»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε Έλληνα αντιπλοίαρχο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» το μετάλλιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - ΓΕΕΘΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Πρωτοβουλία για την ασφάλεια των δημοσιογράφων σε εμπόλεμες ζώνες

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος αφορά 25 δημοσιογράφους δημόσιων μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι θα λάβουν τετραήμερη εκπαίδευση σε εγκαταστάσεις των ΕΔ