“Πακέτο” μ΄ έναν πρύτανη ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Επιμένουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να προτείνει στον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

“Πακέτο” μ΄ έναν πρύτανη ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιμένουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να προτείνει στον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Δημοσίευμα του Έθνους -το οποίο βέβαια τον έκανε πρώην Α/ΓΕΕΘΑ- αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει έτοιμη την πρόταση για τον Φράγκο, τον οποίο θέλει να τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση. Μαζί με τον στρατηγό ο Σαμαράς σκέφτεται, κατόπιν εισηγήσεων που έχει δεχτεί να κάνει ανάλογη πρόταση και στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρο Φορτσάκη.

Θα δεχτεί ο στρατηγός μια τέτοια πρόταση; Κανείς δεν λέει με βεβαιότητα αν και τα προγνωστικά λένε πως αν τελικά διατυπωθεί ,ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ θα απαντήσει τελικά θετικά.

Θέλει τελικά να συνδέσει τ΄ όνομά του με κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα ο Φράγκος; Η αλήθεια είναι ότι η αναμονή για κάτι νέο που θα μπορούσε να “πάει ψηλά” δεν απέδωσε και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάνει ‘δεύτερες σκέψεις”. Ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας βέβαια δεν θα ΄χει περιορισμό τηλεοπτικών εμφανίσεων όπως σημειώνει ο Γιάννης Σαραντάκος στο ρεπορτάζ του Έθνους. Κι αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί να σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος στην “υπεράσπιση” της πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος. Η οποία ως γνωστόν δεν ήταν διόλου ευχάριστη για τους στρατιωτικούς. Ο Φράγκος κατηγορείται από πολύ μεγάλη μερίδα στελεχών ότι ως Α/ΓΕΣ δεν αντιστάθηκε στο κύμα των περικοπών που ξεκίνησε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Και σαν απόστρατος ακόμη δεν είχε την αναμενόμενη δυναμική παρουσία στο “μέτωπο” που δημιουργήθηκε κατά των κυβερνητικών μέτρων.

Ωστόσο έχει πολλούς που τον “πιστεύουν”. Και σ΄ αυτούς στοχεύει η πρόταση Σαμαρά.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κολομβία
ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από βομβιστική επίθεση σε αυτοκινητόδρομο με φόντο τις προεδρικές εκλογές

Πάνω από 41 εκατομμύρια ψηφοφόροι θα κληθούν στις κάλπες την 31η Μαΐου στην Κολομβία, αν χρειαστεί δεύτερος γύρος, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την 21η Ιουνίου.