OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Στρατιωτικός παρέδωσε χρήματα και κάρτα στην κάτοχο που τα είχε ξεχάσει σε ΑΤΜ

09/08/2017 - 19:00
Share on FacebookShare on Twitter

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη του Στρατιωτικού Γρηγόρη Κατσέπη, που βρήκε και παρέδωσε – χωρίς δεύτερη σκέψη – τα χρήματα και την κάρτα ανάληψης στην κάτοχό τους, η οποία τα είχε ξεχάσει στο ΑΤΜ, ένα μόλις λεπτό νωρίτερα. Η ίδια, τον ευχαρίστησε θερμά και του ευχήθηκε να έχει πάντα υγεία και να είναι τυχερός στη ζωή του.

Ο Ηλείος Στρατιωτικός ζει μόνιμα στην Αθήνα και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην γενέτειρά του, τον Αμπελώνα, για να περάσει τις ημέρες της άδειάς του με τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε στον Πύργο και τη στιγμή που προσπάθησε να κάνει ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει την οθόνη που – όπως είπε – φαινόταν να έχει μπλοκάρει, το μηχάνημα ολοκλήρωσε την συναλλαγή με την ξεχασμένη κάρτα ανάληψης, «δίνοντάς» του το ποσό των 420 ευρώ. Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε στην εφημ. «Πατρίς», δεν αιφνιδιάστηκε και αμέσως έπραξε τα δέοντα. Αφού «έριξε» στην κάρτα κάτω από την πόρτα της Τράπεζας, ώστε να την παραλάβουν οι υπεύθυνοι, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και ενημέρωσε για το περιστατικό, κρατώντας όμως τα χρήματα, ώστε να τα παραδώσει ιδιοχείρως στην κάτοχο.
«Υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι»

Ο κ.Κατσέτης χθες το πρωί απευθύνθηκε στο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Πύργο απ’ όπου ενημερώθηκε η κάτοχος της κάρτας για την απώλεια. Η ίδια, όπως διαπιστώθηκε στην πορεία, ενώ έκανε «ενημέρωση» των τελευταίων κινήσεων και του αποθέματος του τραπεζικού λογαριασμού από το ΑΤΜ, λόγω βιασύνης έφυγε αφήνοντας την κάρτα στο μηχάνημα, και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε συνειδητοποιήσει την απώλεια της. Ένα λεπτό αργότερα, όπως φαίνεται και την αναγραφή της ώρας στις αποδείξεις συναλλαγής, την βρήκε ο κ.Κατσέτης. Οι υπεύθυνοι της Τράπεζας παρέδωσαν στην κάτοχο την κάρτα, συγχαίροντας τον κ. Κατσέτης για την πράξη του, και ο ίδιος παρέδωσε τα χρήματα στην εκπαιδευτικό ιδιοχείρως, με την ίδια να τον ευχαριστεί θερμά και να του εύχεται «να έχει πάντα υγεία και να του ανταποδοθούν διπλάσια και τριπλάσια τα χρήματα που της παρέδωσε».

Ευτυχώς, που, στις δύσκολες εποχές της ανέχειας και της ανασφάλειας που διακατέχει όλους, υπάρχουν ακόμα «Άνθρωποι» που διατηρούν την αξιοπρέπεια και το ήθος τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους.

Πηγή: www.patrisnews.com

 

Tags: ΓΕΣΣΤΡΑΤΟΣ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1912 ξεκινάει η κατοχή της Ρόδου από τις δυνάμεις των Ιταλών

Ο Τραμπ απέρριψε την ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν: «Την μελέτησα, είναι απαράδεκτη»

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν – Εκτός διαπραγματεύσεων το πυρηνικό πρόγραμμα

ΗΠΑ: «Προκαλούμε οικονομική ασφυξία στο Ιράν – Δεν μπορούν να πληρώσουν τους στρατιώτες τους»

Τσερνόμπιλ: Οι ρωσικές αρχές κατήγγειλαν επίθεση ουκρανικού drone σε εργαστήριο του πυρηνικού σταθμού

Ελλάδα και Γαλλία εξετάζουν συνέργειες στην αμυντική βιομηχανία με στόχο κοινά ευρωπαϊκά προγράμματα

Τζορτζ Νταν: «Έφυγε από την ζωή» ο πιλότος της RAF που είχε μεταφέρει το Spitfire MJ755 στην Ελλάδα

Ιράν σε Τραμπ: Αντιμετωπίζουμε και πειρατές, ετοιμαστείτε για νεκροταφείο αεροπλανοφόρων και στρατευμάτων

Top News

Ο Αντώνης Αντωνιάδης συγκίνησε στη Λεωφόρο: Ο θρύλος του Παναθηναϊκού στο πλευρό της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κεφαλονιά: Νέες αποκαλύψεις για την Μυρτώ - «Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν συνάδουν με την συμπεριφορά της»

Νίκη Λυμπεράκη: Ο γιος μου κάθε μέρα με διδάσκει τη σπουδαιότητα των πραγμάτων

Αφροδίτη Γραμμέλη: Με τον Γιώργο Λιάγκα είχαμε συγκρούσεις, διαφωνίες και δυσκολίες στη συνεργασία μας

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert