Ο Χρηστίδης και το “σ΄ όλους άριστα” που επιτέλους κατήργησε

Στεναχωρήσαμε κάποιους -ελάχιστους- με όσα γράψαμε για την θητεία του Κοσμά Χρηστίδη στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ.

Ο Χρηστίδης και το “σ΄ όλους άριστα” που επιτέλους κατήργησε

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στεναχωρήσαμε κάποιους -ελάχιστους- με όσα γράψαμε για την θητεία του Κοσμά Χρηστίδη στη θέση του Αρχηγού ΓΕΝ. Και οι οποίοι επισημαίνουν τις διαφωνίες τους που είναι σεβαστές μεν ,αλλά θα μας επιτρέψουν να επιμείνουμε στη δική μας άποψη.

Απαντώντας σ΄ ένα αναγνώστη που θεωρεί ότι η απόφαση του Κ.Χρηστίδη να βαθμολογούνται τα στελέχη του ΠΝ ανάλογα με τα προσόντα και τις επιδόσεις τους και όχι όλοι…με άριστα όπως γινόταν τόσα χρόνια.Όχι δεν μπορούν να βαθμολογούνται όλοι με άριστα. Αυτό είναι το ορθό.

Αν αυτό ήταν από τα αρνητικά του Χρηστίδη τότε νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο κρίνοντάς τον θετικά. 

 ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολεμικό Ναυτικό - αποζημιώσεις
ΓΕΝ

«Ανάσα» για τα Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού: «Ζεστάθηκαν» από τα επιδόματα – Τι άλλαξε στις αποζημιώσεις των πληρωμάτων

Σταθερή μηνιαία ενίσχυση, αυξημένες απολαβές, ειδικές αποζημιώσεις για επιχειρήσεις και αύξηση άνω του 70% στη συνολική κρατική δαπάνη