300ofsparta: Βετεράνοι πολέμου σε πορεία προς τις Θερμοπύλες – BINTEO

Ξεκίνησε σήμερα η πορεία που διοργανώνει το 300ofsparta, μια πορεία που ξεκινά από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη και καταλήγει στις Θερμοπύλες με συμμετέχοντες αθλητές, αλλά και βετεράνους πολέμου από όλον τον κόσμο. Η πορεία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου 2017 με την άφιξη των συμμετεχόντων στις Θερμοπύλες.

Παρακάτω οι φωτογραφίες των 45 συμμετεχόντων του αγώνα 300ofsparta τη στιγμή που περνούσαν από το κέντρο της Τρίπολης με τη συνοδεία φιλαρμονικής όπως γράφει το voltastintripoli. Στον αγώνα 300sparta  λαμβάνει μέρος και ο Kyle Maynard  ο οποίος έχει κερδίσει βραβείο ESPY ως καλύτερος αθλητής με αναπηρία. Είναι ο αθλητής ο οποίος ανέβηκε στο Κιλιμάντζαρο χωρίς τη βοήθεια προσθετικών άκρων. 

O Kyle Maynard όπως γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αυτή η πορεία είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλησεις στην οποία καλείται να ανταπεξέλθει. Για τις επόμενες οκτώ μέρες θα πραγματοποήσει την πορεία που πραγματοποήσαν οι 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα, μια πορεία προς την περίφημη μάχη των Θερμοπυλών. » Θα σταθώ δίπλα σε μοντέρνους ήρωες, μαχητές αλλά και φίλους, όπως τον  Mitch aguiar Jeff Gguumm Iron Cowboy» γράφει μεταξύ άλλων. Με την πορεία αυτή θα συγκεντωθούν χρήματα για το Navy SEAL Foundation των ΗΠΑ, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για την περίθαλψη την Ναυτική Κοινότητα και τις οικογένειες τους – Naval Special Warfare community- γράφει επίσης. 

Συγκλονιστικό βίντεο από το άγαλμα του Λεωνίδα με τον Kyle Maynard:


Οι φωτογραφίες από τη στιγμοί που οι  βετεράνοι περνούν από την Τρίπολη.