316 ΣΠΤΧ: Εκδήλωση στη Μονάδα για την επίδοση Διαμνημονεύσεων και Μεταλλίων – ΦΩΤΟ

Στο 316 ΣΠΤΧ (Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού Σώματος) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Μονάδα με αφορμή την επίδοση Διαμνημονεύσεων και Μεταλλίων στο υπηρετούν στρατιωτικό προσωπικό, στις 22 Μαρτίου 2017. Η εκδήλωση συμπεριέλαβε πέρα από την τελετή βράβευσης και προβολή της παρουσίασης »ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ» . 

Σημειώνεται ότι έγινε προβολή στο προσωπικό της Μονάδας, της παρουσίασης με τίτλο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ», η οποία στη συνέχεια υποβλήθηκε στην IV ΤΑΞΥΠ, σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες.

Ακόμα έγινε η  βράβευση του «ΤΕΧΝΙΤΗ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2017», θεσμός που καθιέρωσε η 316 ΣΠΤΧ στη Μονάδα από την προηγούμενη χρονιά με σκοπό την επιβράβευση της εργατικότητας του ήθους, την πειθαρχία και την εν γένει στρατιωτική συμπεριφορά αλλά και ως επιπλέον κίνητρο για υψηλή απόδοση από το στρατιωτικό προσωπικό και την τόνωση του ηθικού, της αισιοδοξίας και τη διατήρηση του χαμόγελου στα πρόσωπα, του καλύτερου εργαλείου της Μονάδας, του προσωπικού της, όπως γράφει ο Απόστολος Παπαπαπαρίσης.
 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λήψη αναμνηστικής φωτογραφίας όλου του προσωπικού της Μονάδας, η οποία δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν, με τίτλο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ 316 ΣΠΤΧ».

Σημειώνεται ότι μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και όλοι οι πρώην ΜΥ, που είτε συνταξιοδοτήθηκαν είτε για τους δικούς τους λόγους δήλωσαν παραίτηση, καθώς και για όσους υπηρέτησαν στη Μονάδα και διαμένουν στην περιοχή Καβάλας – Ξάνθης, προκειμένου να τους δείξουν έμπρακτα ότι αποτελούν ακόμη κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του 316 ΣΠΤΧ .

Το ραντεβού ανανεώθηκε για 2018 οπότε η Μονάδα κλείνει 40 χρόνια από τη συγκρότησή της και σκοπεύουμε στη διοργάνωση μιας μεγαλύτερης εκδήλωσης με προσκεκλημένους όλους τους εν ζωή Δκτες της Μονάδας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση :