93χρονος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο νέος δήμαρχος του Νιου Τζέρσεϊ

Ένας 93χρονος βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου σημείωσε μια νίκη έκπληξη στις εκλογές του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ,” κατατροπώνοντας” των δ επί σειρά ετών δήμαρχο της περιοχής. Το 53% των ψήφων πήγαν τον βετεράνο Perillo ενώ μόλις το 46% ψήφισε τον …επι σειρά ετών δήμαρχο του Νιου Τζέρσεϊ. 

Ο 93χρονος Vito Perillo ( Βίτο Περίλλο) νίκησε τον δήμαρχο Tinton Falls Mayor Gerald του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. “ Δεν πίστευα ότι υπήρχε ελπίδα” είπε ο Perillo στο NJ.com. Ωστόσο, ο εγγονός του Mike Perillo-Gentile δήλωσε στο Asbury Park Press ότι δεν του φάνηκε καθόλου περίεργο το αποτέλεσμα. “ Όταν θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει” είπε χαρακτηριστικά ο εγγονός του.

Ο Perillo αποφάσισε να  κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές όπως είπε στο Asbury Park Press, όταν έγιναν καταγγελίες για δολιοφθορά οι οποίες από φαίνεται κόστισαν στο δήμο αρκετά…λεφτά.

Φωτογραφία: Ο Perillo με την οικογένεια του

Ο Turning, o δήμαρχος που έχασε από τον βετεράνο Perillo ήταν ο Αρχηγός της Αστυνομίας του δήμου από το 2004 έως και το 2011 και ήταν επίσης και διαχειριστής του δήμου από το 2010 έως και το 2014. Ο δήμαρχος Turning σε κάθε περίπτωση ευχήθηκε στον Perillo τα καλύτερα για την έναρξη της θητείας του ως δήμαρχος μέσα από ένα μήνυμα του στο Facebook.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Perillo, που κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπηρέτησε στον Ειρηνικό με το Πολεμικό Ναυτικό,
πραγματοποίησε την προεκλογική του καμπάνια door -to-door! H εγγονή του Perillo, Melissa Balsamello, δήλωσε κατενθουσιασμένη για τον παππού της!

Aπόδοση από http://www.foxnews.com