«Εκρηκτικές» αποκαλύψεις για τη διαπραγμάτευση! Διέρρευσε συνομιλία Βελκουλέσκου – Τόμσεν!

Τα “εκρηκτικά” πρακτικά της συνομιλίας του διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, με την επικεφαλής της αποστολής, Ντέλια Βελκουλέσκου και την υπεύθυνη της τεχνικής ομάδας του Ταμείου Ιβα Πέτροβα, δημοσιεύει ο ιστότοπος WikiLeaks, βάζοντας… φωτιά στην διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση, που αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα! Σύμφωνα με τον ιστότοπο, ο διάλογος έγινε στις 19 Μαρτίου ημέρα της αναχώρησης της κ. Βελκουλέσκου από την Αθήνα. Το γεγονός αυτό υποψιάζει ότι η υποκλοπή μπορεί να έγινε στην ελληνική πρωτεύουσα…

Είναι τόσο σοβαρό το ζήτημα, που σύμφωνα με τον skai έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα… Στους διαλόγους λέγονται πράγματα πραγματικά συγκλονιστικά. Ο Πολ Τόμσεν λέει «ας το αποδεχθούμε. Αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Δεν θα δεχθούν (σ.σ. οι Έλληνες) τις απόψεις μας, σωστά;», με τη Νάντια Βελκουλέσκου να του απαντά: «Όχι, δεν πρόκειται».

Ακόμη, ο Πολ Τόμσεν κάνει λόγο ουσιαστικά για… παιδικές προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο αναφέρει πως η Ελλάδα θα πρέπει να δεχτεί τις προτάσεις του ΔΝΤ και όχι «Mickey Mouse stuff»! 

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο newsit.gr