Ο άνθρωπος είναι το ισχυρότερο όπλο.

Τους θέλουμε να είναι πάντα έτοιμοι στα δύσκολα. Αν κάτι δεν πάει καλά,η ευθύνη είναι όλη δική τους. Αν πετύχουν ,λέμε «γι΄ αυτό τους πληρώνουμε». Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας τους το περνούν μακριά από το σπίτι τους,αλλά έχουμε την απαίτηση να πληρώνονται με χαμηλούς μισθούς ,γιατί «είναι δημόσιοι υπάλληλοι». Παρόλα αυτά δεν έχουν δικαίωμα στην απεργία ,στη διαμαρτυρία γενικότερα ,γιατί αυτό σημαίνει «ανταρσία» και η κουβέντα γυρίζει αμέσως στο παρελθόν.

Το βασικότερο που ξεχνάμε όλοι εμείς είναι ότι αν και φορούν στολή με λίγα ή πολλά γαλόνια,δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι και πολίτες αυτής της χώρας ,αυτής της κοινωνίας,που το τελευταίο διάστημα έχει μπει στο μάτι ενός απρόβλεπτου κυκλώνα. Αυτοί είναι οι ένστολοι σήμερα.

Το Onalert μ’ αυτή τη πτυχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας θα ασχολείται διαρκώς. Το ανθρώπινο δυναμικό. Το πιο σημαντικό όπλο. Όλοι το εκθειάζουν. Οι πολιτικοί όταν επισκέπτονται μονάδες, εμείς οι δημοσιογράφοι όταν έρχονται τα δύσκολα,δηλαδή όταν κάποιος χάνει τη ζωή του. Και μετά όλοι τους ξεχνάμε.
Το Onalert θα ασχοληθεί με ότι έχει σχέση με την καθημερινότητα των ένστολων,τα προβλήματα και τα θέματα που τους απασχολούν. Θα ασχοληθεί με τα σχεδόν εξαφανισμένα από την επικαιρότητα εθνικά θέματα,με τη θέση της Ελλάδας στην ευρύτερη γειτονιά μας και σ΄όλους τους μεγάλους οργανισμούς που συμμετέχει.

Όλα αυτά τα θέματα θα τα αντιμετωπίζουμε και θα τα μεταφέρουμε σ΄ εσάς με ψυχραιμία και στο μέτρο του δυνατού με αντικειμενικότητα. Έτσι κι αλλιώς εσείς θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από τα σχόλιά σας να μας λέτε ελεύθερα την άποψή σας .Η δύναμη του διαδικτύου ανήκει πρωτίστως σ΄ εσάς.

Υ.Γ. Με εξοπλισμούς θα ασχολούμαστε μόνο όταν χρειάζεται. Να είστε βέβαιοι γι΄αυτό.
Πάρις Καρβουνόπουλος