Άδωνις κατά Καμμένου για την πτήση με στρατιωτικό ελικόπτερο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο σήμερα σχετικά με πτήση του σε στρατιωτικό ελικόπτερο.  

Συγκεκριμένα, ο  κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην εκπομπή «Ακραίως» σχολιάζοντας το βίντεο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης σε στρατιωτικό ελικόπτερο, έκανε λόγο για μια «ποινικώς κολάσιμη πράξη».

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα. Ο κ. Πάνος Καμμένος κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη.
Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται πιλότος, πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας, κανένας άλλος. Αυτή είναι μια ποινικώς κολάσιμη πράξη. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης είναι έκθετος. Ο κ. Αποστολάκης είναι σε αυτή τη θέση για να τηρεί τους νόμους. Με αυτή την πράξη του, ο κ. Καμμένος έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και υλικό του στρατού. Αν βλέπει τον στρατό σαν παιχνίδι, λες και είναι τα τρενάκια που του αγόραζε ο πατέρας του, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ποιος νομίζει ότι είναι;».

Επιπλέον, μιλώντας και στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως για να κάτσει κάποιος στη θέση του συγκυβερνήτη θα πρέπει να έχει δίπλωμα και άδεια από τη σχολή αεροπορίας στρατού.
Σημείωσε ακόμη πως ο κ. Καμμένος δεν έχει την παραμικρή αίσθηση τήρησης των νόμων και πως θεωρεί το υπουργείο Άμυνας τσιφλίκι του.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 υπογράμμισε πως ετοιμάζει ήδη ερώτηση στη Βουλή για το θέμα.