Ανεπαρκείς οι εξηγήσεις της αστυνομίας για την τρομοκρατική επίθεση στη Νεα Κηφισιά

Η εκ των υστέρων ανακοίνωση μιας αποτυχημένης τρομοκρατικής επίθεσης μέσω της προκήρυξης της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της αστυνομίας και μια κινητοποίηση άνευ προηγουμένου στην περιοχή της Νεας Κηφισιάς.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσει κανείς και τις μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι άκουσαν την έκρηξη αλλά μέχρι εκεί. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας δεν βρέθηκε η ρουκέτα ή έστω υπολλείματά της. Οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία αλλά προκαλεί μεγάλη εντύπωση γιατί οι αστυνομικοί δεν έδωσαν την προσοχή που έπρεπε σε ένα τόσο σοβαρό γεγονός.

Γιατί πυροσωλήνας δεν βρέθηκε, ούτε τον πήρε κανείς στο σπίτι του, αλλά ούτε και ρουκέτα. Μόνο ένας κρατήρας σε ένα χωράφι. Ακόμα και σήμερα ειδικοί πυροτεχνουργοί, με ανιχνευτές μετάλλων ψάχνουν τα υπολλείματα μιας ρουκέτας που εκτοξεύθηκε (σύμφωνα με την προκήρυξη εκτοξεύθηκε στις 12/01/2014).

Πηγές της αντιτρομοκρατικής τονίζουν ότι πυροσωλήνας δεν είναι δυνατόν να βρεθεί και να τον έχει πάρει κάτοικος της περιοχης όπως ακούστηκε διότι το σύστημα εκτοξευσης αντιαρματικών ρουκετών τυπου RPG δεν είναι μιας αλλά πολλαπλών χρήσεων και θα ήταν αφέλεια από την πλευρά των τρομοκρατών να παρατήσουν αυτο το βαρύ όπλο στο σημείο.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ Newsit.gr – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ