Άρχισε κυβερνοπόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερς

Σε νέα αντίποινα προχώρησαν οι Οp Anonymous Greece ρίχνοντας σελίδες του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζεπ Ταγπ Ερντογάν όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook. Οι Οp Anonymous Greece ισχυρίζονται ότι ο κυβερνοπόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας μόλις άρχισε.

Σημειώνεται ότι οι Έλληνες χακερς ‘’έριξαν’’ σελίδα τουρκικού καναλιού σε απάντηση της επίθεσης Τούρκων χάκερς που ισχυρίσθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ότι έριξαν την ιστοσελίδα του πρωθυπουργού της Ελλάδας Aλέξη Τσίπρα. Oι Τούρκοι χάκερς προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια σε αντίποινα  μετά την προσευχή και ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγιά Σοφιά. 

Από ότι φαίνεται βρισκόμαστε ήδη σε κατάσταση ‘’κυβερνοπολέμου’’΄καθώς ήδη πριν από μερικές ώρες οι Οp Anonymous Greece ανακοίνωσαν ποιες άλλες σελίδες έχουν ΄΄ρίξει’’ τονίζοντας τα εξής: ‘’Ξεκίνησαν οι μαζικές επιθέσεις. Τουρκία είμαστε Έλληνες δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα! Ο κυβερνοπόλεμος Ξεκίνησε και δεν σταματάει! 

Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με το το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης  η κυρβενοεπίθεση  στη σελίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.«Η προσπάθεια να παραβιαστεί σήμερα από αγνώστους η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, καθώς ουδεμία αλλοίωση και επέμβαση στο περιεχόμενο και τα ψηφιακά δεδομένα αυτής κατέστη δυνατή» ανακοίνωνωσε το Υπουργείο. 

Η δημοσίευση τους όπως αναρτήθηκε στο λογαριασμό τους στο Facebook