Athenes Flying Week 2017: Έρχεται το Σεπτέμβριο με μοναδικές συμμετοχές – ΒΙΝΤΕΟ

Tο Athenes Flying Week 2017 έρχεται το Σεπτέμβριο και μεταξύ άλλων τα Κόκκινα Βέλη της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους.
Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, απογειώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017 και οι παρακάτω συμμετοχές είναι μερικές από τις επιβεβαιωμένες σύμφωνα με ότι αναφέρει το site athensflyingweek.gr. 

Το Air Show θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017 και  σύμφωνα με το επίσημο site athensflyingweek.gr ο «Μάγος» Δημήτρης Βερβερέλης (Vostok-Europe – Wizard Helobatics) επιβεβαίωσε τη συμμετοχή τους στο Athens Flying Week 2017 και είναι έτοιμος να μας αφήσει άφωνους με τα μοναδικά ταχυδακτυλουργικά του στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Ακόμα, το μοναδικό Demo Team της Ευρώπης με αεροσκάφος Τ-6Α, το αγαπημένο μας «Daedalus» Demo Team της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο φετινό Athens Flying Week. Τα μέλη του «Daedalus» Demo Team δηλώνουν έτοιμα για νέες εντυπωσιακές επιδείξεις στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας. 

Πάρτε μια γεύση από τα μοναδικά Κόκκινα βέλη από το Kaivopuisto airshow που πραγματοποιήθηκε στο Eλσίνκι στις 9 Ιουνίου 2017.  


 

Ο »Μάγος»  Δημήτρης Βερβερέλης στο περσινό Athenes Flying Week
 

  Tο αγαπημένο μας «Daedalus» Demo Team της Πολεμικής Αεροπορίας στο περσινό σόου