Αυτός είναι ένας από τους αδικοχαμένους Σμηνίτες που «έφυγαν» σήμερα

Πρώτη δημοσίευση: 2017-09-21 15:48:15
Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-21 15:59:15

Θρήνος σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δύο νέα παιδιά, Σμηνίτες και οι δύο  έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε κοντά στην Παλιάμπελα Βόνιτσας σήμερα το πρωί. Δύο νέα παιδιά που έσβησαν στη δεύτερη μόλις δεκαετία της ζωής τους. Ο ένας από τους δύο σμηνίτες ήταν από το Δοκίμι Αγρινίου και από ότι διαβάζουμε σε τοπικά site αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο.

Ο αδικοχαμένος 25χρονος Σμηνίτης – Λεωνίδας Ζαχαράκης

Ο Λεωνίδας αγαπούσε το ποδόσφαιρο

Ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης από το Δοκίμι Αγρινίου ήταν ο ένας από τους δυο σμηνίτες που έχασαν τη ζωή τους το πρωί στα Παλιάμπελα Βόνιτσας, σκορπίζοντας τη θλίψη πρώτα στους οικείους του, αλλά και σε δεκάδες φίλους και συμπαίχτες του, μιας και αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Δοκιμίου. 

Θρήνος και στο τοπικό ποδόσφαιρο 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η  είδηση του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί στα Παλιάμπελα κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο Αιτωλοακαρνάνες σμηνίτες, βύθισε στο πένθος και τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του, ο Λεωνίδας Ζαχαράκης από το Δοκίμι Αγρινίου, αγωνιζόταν και στην ομάδα του χωριού του, τον Απόλλων, στην Α’ ΕΠΣΑ.
Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι άνθρωποι του Απόλλωνα ενώ από πρώτες ενέργειες της ομάδας είναι να κατατεθεί αίτημα για αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που φυσικά αναμένεται να γίνει δεκτό.

Πηγές: Paratoralivefootball.gr